Ξεχώρισαν οι αθλήτριες του Γ.Ο. Νέας Ιωνίας “Εν Κινήσει” στην 29η Γυμναστράδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 29ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, η ιστορική πλέον «Γυμναστράδα», με τη συμμετοχή περίπου 2000 αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών, προερχόμενων από δεκάδες αθλητικούς συλλόγους και φορείς από όλη την Ελλάδα.

Στην ιδιαίτερα αξιόλογη αυτή αθλητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη», στο Ηράκλειο Αττικής, και περιελάμβανε την παρουσίαση περίπου 80 υψηλού επιπέδου προγραμμάτων ρυθμικής γυμναστικής, αεροβικής, ακροβατικής, ενόργανης, χορού και πολεμικών τεχνών, ξεχώρισε με την παρουσία του ο Γυμναστικός Όμιλος (Γ.Ο.) Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει», συμμετέχοντας με περισσότερες από 70 αθλήτριες κάθε ηλικίας, οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές και στις 5 παρουσιάσεις προγραμμάτων τους, Ρυθμικής – Αεροβικής και Ακροβατικής Γυμναστικής.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Αναλυτικότερα, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι αθλήτριες του Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει», υπό την εκγύμναση και καθοδήγηση της κ. Φλώρας Ανδρεσάκη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα: «Freedom For Kinds», καθώς και οι αθλήτριες της κ. Έμιλυ Ματθαιακάκη, οι οποίες παρουσίασαν το πρόγραμμα: «Vals».

Επίσης, εντυπωσιακές ήταν και οι απογευματινές εμφανίσεις των αθλητριών των κ.κ. Αγγελικής Κλημεντιώτου και Κατερίνας Ασημακοπούλου, οι οποίες παρουσίασαν το απόγευμα του Σαββάτου το πρόγραμμα με τίτλο: «Αγαπώ σημαίνει…», και λίγη ώρα αργότερα των αθλητριών της κ. Ματθαιακάκη, οι οποίες παρουσίασαν το πρόγραμμα με τίτλο: «Rouleta», καθώς και των αθλητριών της κ. Κλημεντιώτου, οι οποίες παρουσίασαν το πρόγραμμα με τίτλο: «Born to be Alive-Wild», με το οποίο ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εμφανίσεις των αθλητριών του Γ.Ο. Νέας Ιωνίας «Εν Κινήσει».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑΝΕΤ
Μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», η γυμνάστρια του συλλόγου κ. Αγγελική Κλημεντιώτου δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις όλων των τμημάτων μας στην 29η Γυμναστράδα. Τώρα, οι ομάδες μας θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το «Ego Astro Gym Contest», που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. Επίσης, υπό την καθοδήγησή μου και των έμπειρων προπονητριών μας, της κ. Μαρίας Αλεβίζου, της κ. Κατερίνας Ασημακοπούλου και της κ. Φλώρας Αντρεσάκη, καθώς και της εξαιρετικής χορογράφου του συλλόγου μας κ. Έμιλυ Ματθαιακάκη, οι αθλήτριές μας προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους και σε άλλα festival και contest, που πάντοτε πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία τους.».

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως το διήμερο των αθλητικών εκδηλώσεων του 29ου Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους παρακολούθησαν μεταξύ πολλών άλλων: Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νικόλαος Μπάμπαλος, μαζί με Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πνοή – Ηράκλειο» και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Κυριάκος Κουτρούλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτης Μανούρης, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του κ.κ. Κωνσταντίνα Σιμονετάτου-Καλέμη (Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Νέας Ιωνίας), Ζωή Μπακογιάννη, Αφροδίτη Ματζουράνη και Νίκος Αργυρόπουλος.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ