Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας συνεχίζει με περιοδείες

Δελτίο τύπου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης με περιοδείες σε Λαϊκές Αγορές, μαγαζιά και καφέ της Ν. Ιωνίας, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Κατημερτζόγλου και δημοτικούς συμβούλους από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Από την  επαφή μας με τους μαγαζάτορες και εργαζόμενους και τη συζήτηση που γίνεται, αποτυπώνονται εύγλωττα οι αρνητικές συνέπειες της πολιτικής των μνημονίων, η αγανάκτηση αλλά και η αναζήτηση της λύσης, στα τεράστια προβλήματα που έχει συσσωρεύσει στη ζωή τους η επίθεση των κυβερνήσεων Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τη διαχείριση της καπιταλιστικής κρίσης.

Η απάντηση στον προβληματισμό για να αντιμετωπιστεί η ενιαία επίθεση που δέχεται ο λαός από την Ε.Ε  τα κόμματα και τις κυβερνήσεις τους, τις Περιφέρειες και τους Δήμους,  είναι, η ενίσχυση του ΚΚΕ ενιαία στην ευρωβουλή και στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής συσπείρωσης που στηρίζει σε περιφέρειες και Δήμους.

Γιατί ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, σημαίνει γνήσιο ΟΧΙ στα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές στο μονόδρομο της ανταγωνιστικότητας που συνθλίβει τα εργατικά δικαιώματα, για να αυξάνουν τα κέρδη τους τα μονοπώλια και οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Γιατί ισχυρό ΚΚΕ παντού σημαίνει ισχυρή Λαϊκή Αντιπολίτευση που θα διεκδικήσει μέτρα ανακούφισης για να πάρουμε πίσω όσα χάσαμε. Γιατί ισχυρό ΚΚΕ και στη Νέα Ιωνία σημαίνει Δημοτική αρχή και Δήμαρχος που θα είναι στο πλευρό του λαού της περιοχής και όχι απέναντι του.  

Μπροστά οι ανάγκες του Λαού!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ