ΛΑ.ΣΥ. Νέας Ιωνίας: προσπάθεια διαστρέβλωσης και αποποίησης πολιτικών ευθυνών εκ μέρους της δημοτικής αρχής

«Λαϊκή Συσπείρωση»: προσπάθεια διαστρέβλωσης και αποποίησης πολιτικών ευθυνών εκ μέρους της δημοτικής αρχής

Δελτίο τύπου
Θέμα: Η προσπάθεια διαστρέβλωσης και αποποίησης πολιτικών ευθυνών εκ μέρους του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30/3/2020

Κύριε πρόεδρε, Κυρία δήμαρχε,

Η στάση όλων μας στο θέμα της αντιμετώπισης των επιπτώσεων από την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει τη λαϊκή οικογένεια και τους εργαζόμενους κρίνεται από τις πράξεις και όχι από τα λόγια.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» προσπάθησε με κάθε τρόπο, να θέσει στο επίκεντρο των αποφάσεων αυτού του Συμβουλίου τα μεγάλα προβλήματα, που έχει δημιουργήσει η κυβερνητική πολιτική στους εργαζόμενους και το λαό.

Για τη συζήτηση του ολοκληρωμένου πλαισίου μέτρων που είχε καταθέσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» που αφορά στην ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας και των μικροεπαγγελματιών και την προστασία των εργαζομένων του Δήμου ως θεμάτα της ημερήσιας διάταξης πρέπει να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο και όχι φυσικά η δημοτική αρχή.

Με την δια περιφοράς συνεδρίαση και ειδικά για σοβαρά ζητήματα δεν υπάρχει δυνατότητα, παρά μόνο εκ των υστέρων, να γνωρίζουν οι παρατάξεις και οι σύμβουλοι τις υπόλοιπες τοποθετήσεις που έχουν γίνει.

Αυτό που μετράει είναι ότι αγνοήσατε τις επισημάνσεις μας, γιατί δεν θέλατε να συμπεριλάβατε καμία από τις προτάσεις μας, παρά τις συνεχείς και επανειλημμένες προσπάθειες που κάναμε.

Η αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου μέχρι το επόμενο θα δείξει κατά πόσο παίρνετε υπόψη τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και την ουσιαστική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, αξιοποιώντας και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, για να γίνεται πιο ουσιαστική συζήτηση, παράλληλα με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για να συγκαλύψουν την «ομοψυχία» που δείχνετε στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Aυτό μαρτυρά και η ημερήσια διάταξη που φέρατε εσπευσμένα, μακριά από τις πραγματικές ανάγκες του λαού και των εργαζομένων, για να μετατοπίσετε και να εμποδίσετε να παρθούν αποφάσεις, υπολογίζοντας το κόστος και όχι της ανάγκες τους.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Οι δημοτικοί Σύμβουλοι,
Κ. Κατιμερτζόγλου, Π. Τσουκαλάς, Θ. Χαμαλίδης, Αλ. Ματθαίου, Ελ. Μποτζιολή

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ