Η “Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας” για το αποτέλεσμα των εκλογών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας χαιρετίζει τους χιλιάδες λαϊκούς ανθρώπους της περιοχής μας, που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της. Χαιρετίζει και ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και την ίδια την ημέρα των εκλογών δίνοντας μια δύσκολη μάχη όλη αυτή την περίοδο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας προσέγγισαν και μας στήριξαν, οι οποίοι προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και συστρατεύτηκαν μαζί μας με αυταπάρνηση.

Η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι στη διοίκηση Γκότση (ΣΥΡΙΖΑ), που συνέχισε την αντιλαϊκή πολιτική των προκατόχων του, στράφηκε δυστυχώς σε παλιότερες δοκιμασμένες και αποτυχημένες επιλογές, όπως ο Μανούρης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και η Θωμαΐδου (ΠΑΣΟΚ). Συνολικά, πρόκειται για ένα αποτέλεσμα αρνητικό για το λαό.

Δεσμευόμαστε σε όλους εσάς αλλά και σε όλο το λαό της Νέας Ιωνίας, ότι οι 5 δημοτικοί μας σύμβουλοι (από 3), θα αξιοποιηθούν για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και θα αποτελέσουν το συνεπές, μαχητικό στήριγμα των εργαζομένων, την πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές που θα κληθεί να εφαρμόσει η νέα διοίκηση. Κάθε ψήφο του ιωνιώτικου λαού θα την καταθέσουμε στους αγώνες του επόμενου διαστήματος και στην προσπάθεια ενίσχυσης του εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Όσον αφορά το δεύτερο γύρο των εκλογών, καταγγέλλουμε την προσπάθεια ορισμένων να μας εμπλέξουν στα εκλογικά τους παιχνίδια. Εκφράζουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας με κάθε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι στις αντιλαϊκές επιλογές τους, από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης. Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.

Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας, στον δρόμο της ανατροπής.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ