Μανούρης καταγγέλλει Θωμαΐδου για χρήση δημοτικών χώρων

Είναι γεγονός πως λίγο – πολύ όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο της Νέας Ιωνίας έχουν αυξημένες ανάγκες συντήρησης, όπως: βάψιμο αιθουσών διδασκαλίας κ.τ.λ.. Και, βέβαια, οτιδήποτε γίνεται στον τομέα αυτόν θεωρείται θεμιτό και απαραίτητο.

Όμως, με αφορμή τις συνεχιζόμενες εργασίες καλλωπισμού και αναδιαμόρφωσης της «Πολυγωνικής» αίθουσας εκδηλώσεων των 7ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας, λίγες μόλις ημέρες πριν από την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στον συγκεκριμένο χώρο η δημοτική παράταξη «Δύναμη προοπτικής», επικεφαλής της οποίας είναι η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης κατάγγειλε τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, προσκομίζοντας στην εφημερίδα μας σχετικό φωτογραφικό υλικό, και, ταυτόχρονα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Πολυγωνική αίθουσα ετοιμάζεται πυρετωδώς. Έχουν σταλεί δημοτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι εργάζονται προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης της κ. Θωμαΐδου. Και, φυσικά η εκδήλωση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον Δήμο. Κατά τα άλλα, η κ. Δήμαρχος είχε διαφορετική άποψη όταν τέθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το Κ.Κ.Ε. για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριζόμαστε αυτές τις αίθουσες όταν δεν είναι παιδιά μέσα. Εμείς είχαμε συμφωνήσει τότε να δίνονται οι αίθουσες του Δήμου και σε κόμματα αλλά και σε παρατάξεις, γιατί κι αυτές είναι πολιτικοί φορείς. Πάντοτε μακριά από παιδιά, όπως είχαμε συμφωνήσει όλοι. Εκείνη είχε διαφωνήσει. Και σήμερα, όχι απλώς χρησιμοποιεί την «Πολυγωνική» αίθουσα, αλλά βάζει υπαλλήλους του Δήμου να την ετοιμάσουν. Είπαμε να χρησιμοποιούμε τη μικροφωνική εγκατάσταση του Δήμου, αλλά όχι τους υπαλλήλους για να φτιάξουν ουσιαστικά μια παράσταση της συγκεκριμένης κυρίας. Έλεος πια. Οι πολίτες πλέον καταλαβαίνουν.».

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here