Με αισιοδοξία και πνεύμα ανανέωσης η «Ενότητα» έκοψε την πίτα της

Σε κλίμα αισιοδοξίας, πνεύμα ανανέωσης και αίσθημα ευθύνης σε ό,τι αφορά τον τρόπο άσκησης του αντιπολιτευτικού της καθήκοντος, η δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε μία εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/2), στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρας».

Η κ. Αθυμαρίτου
Την εκδήλωση προλόγισε και στη συνέχεια συντόνισε η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Σας καλωσορίζουμε στη φετινή καθιερωμένη εκδήλωση για να ανταλλάξουμε ευχές και για να κόψουμε την πίτα μας. Η παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε με την παρουσία σας και όχι μόνον με την παρουσία σας εδώ σήμερα, αλλά όλα τα χρόνια είμαστε παρέα σε κοινούς αγώνες, σε κοινές προσπάθειες και μας ενώνει η αγάπη μας για την πόλη και για τις προσπάθειές μας για καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών μας.».

Μουσικό πρόγραμμα
Αμέσως μετά, τα μέλη του μουσικού συνόλου του Ωδείου του Δήμου Νέας Ιωνίας, με υπεύθυνο τον κ. Φώτη Αποστολάρα, την κ. Βίκυ Σακκά στο πιάνο και την κ. Αγάπη Παπαμήτσιου στο τραγούδι, παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των πολυπληθών παρευρισκόμενων.

Ο κ. Γκότσης
Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», κ. Ηρακλής Γκότσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογική, με το οποίο έγιναν οι τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο συγκεκριμένος εκλογικός νόμος ναρκοθετήθηκε από τη Ν.Δ.»., στηλίτευσε το γεγονός, όπως είπε, ότι «η σημερινή Δημοτική Αρχή οικειοποιείται τις προσπάθειες που είχαν γίνει από τα προηγούμενα δημοτικά συμβούλια και δεν είχαν ολοκληρωθεί», επισήμανε τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη και για τα οποία πρέπει να παλέψει η παράταξή του ως αντιπολίτευση, εστίασε στην αναγκαιότητα εκκίνησης μιας διαδικασίας ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού της, και στη συνέχεια έκοψε το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Κοπή πίτας
Ακολούθως, κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας έκοψαν και ευχήθηκαν για το 2020, κατά σειρά: ο Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Αγγελική Σακκαλόγλου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πάνος Λάμπρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη «Δύναμη Ζωής» κ. Γιώργος Μπαλάφας, η πρώην βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Ελένη Αυλωνίτου, ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος, ο Αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Λάζαρος Βουδούρης εκ μέρους των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, ο Πρόεδρος της Α.Ε. «Ελευθερούπολη» κ. Γιάννης Χούσος εκ μέρους των αθλητικών συλλόγων και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι από κοινού» και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Γαλατσίου κ. Αγγέλικα Σαπουνά.

Παρουσίες
Επίσης, οφείλουμε να επισημάνουμε πως μεταξύ πολλών άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των προαναφερθέντων και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ενότητας» κ.κ. Όλγα Ακιανίδου, Χρήστος Κανλής και Όλγα Κατημερτζή, οι τ. δημ. σύμβουλοι της παράταξης κ.κ. Σπύρος Αμανατίδης και Χρήστος Χατζηιωάννου μαζί με αρκετά στελέχη της, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ.» και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γαλατσίου κ. Κωνσταντίνος Ζώμπος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη «Γαλάτσι από κοινού» κ. Νικόλαος Χωριανόπουλος,  ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας και Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Τάκης Σινόπουλος-Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης» κ. Ξάνθος Μαϊντάς, η Αντιπρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Χριστίνα Παπαηλιοπούλου, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Πολίτες της Ριζούπολης» κ. Ανδρέας Μαραγκός.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ