Με εκλεκτούς ερμηνευτές η συναυλία της ΟΠΣΕ (φωτό – videos)

Το βράδυ της Παρασκευής (29/11), στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτινγκ, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (Ο.Π.Σ.Ε.) στην Αθήνα, με τη συμμετοχή δεκάδων χορευτών Μικρασιατικών Σωματείων της Αττικής και όχι μόνον.

Χαιρετισμός
Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Αντώνη Οραηλόγλου, την οποία ανέγνωσε ο Ταμίας της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, ενώ πριν από την έναρξη της υπέροχης συναυλίας ο Αντιπρόεδρος της Ο.Π.Σ.Ε. κ. Γιάννης Τριανταφυλλίδης παρέδωσε τη σημαία της εικόνας της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μικρασιατικών Συλλόγων, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 4/6/2020, την οποία παρέλαβαν η Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Καλαμάτας κ. Ελένη Αλειφέρη και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας κ. Ρούλα Μητράκου.

Συναυλία
Αμέσως μετά ξεκίνησε η συναυλία στην οποία συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι εκλεκτοί ερμηνευτές κ.κ.: Βιβή Βουτσελά, Ζαχαρίας Καρούνης, Δημήτρης Κοντογιάννης, Ντιλέκ Κοτς, Κατερίνα Κουλλιά, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Σοφία Παπάζογλου, Κώστας Σκόνδρας και Μπάμπης Τσέρτος, καθώς και οι ταλαντούχοι μουσικοί κ.κ.: Κυριάκος Γκουβέντας, Κώστας Γιαννακόπουλος, Βασίλης Σμάνης και Ανδρέας Νιάρχος.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κ. Νίκος Βερλέκης.

Παρουσίες
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, βουλευτές και εκπρόσωποι Μικρασιατικών Συλλόγων και φορέων, ενώ τη Νέα Ιωνία εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων: Ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας και της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου, η Αντιπρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας και Ταμίας της Ένωσης Σπάρτης κ. Ξένια Παλλιόγλου, καθώς και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ίδιου συλλόγου κ. Σταύρος Παπαγερασίμου.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ