Με επιτυχία η εσπερίδα για το ρόλο της Θετικής σκέψης από την Αντικαρκινική Εταιρεία

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίο Παραρτήματος Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης Αττικής (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε.), με επικεφαλής την Πρόεδρό του κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, καθώς και οι υπεύθυνοι και τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μεταμόρφωσης, παρακολούθησαν μία εξαιρετική εσπερίδα, που πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, με τίτλο: «Ο ρόλος της Θετικής Σκέψης στη Διαχείριση του Άγχους και της Κατάθλιψης».

Πιο συγκεκριμένα, το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Προάσπισης & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή (την Τετάρτη (5/2) το απόγευμα στο 2ο Κ.Α.Π.Η. και την Πέμπτη (6/2) την ίδια ώρα στο 3ο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μεταμόρφωσης) την προαναφερόμενη επιστημονική Εσπερίδα, με εισηγητές: τη Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο του Ενιαίου Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ε.Α.Ε. κ. Μοσχούλα Μπέστα, καθώς και τον Ψυχολόγο Υγείας, Συνθετικό Ψυχοθεραπευτή κ. Ιωάννη Φέρρα. Οι ομιλητές ανέπτυξαν το θέμα σφαιρικά τονίζοντας τη σημασία του τρόπου σκέψης μας, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τα ζητήματα που αγχώνουν τον καθένα μας, και που αρκετές φορές οδηγούν και στην κατάθλιψη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ακροατήριο, συμμετείχε ιδιαίτερα ενεργά στα δρώμενα, όποτε αυτό ζητιόταν από τους ομιλητές για τις ανάγκες πρακτικής εξάσκησης και μεγαλύτερης αφομοίωσης των λεγομένων τους.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ