Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Γονέων του 10ου Δημ. Σχολείου Νέας Ιωνίας

Την Παρασκευή (20/12) το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του, που περιελάμβανε όμορφα στολίδια, κομψά χειροτεχνήματα και άλλα υπέροχα δωράκια για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε μια ζεστή και όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, μέλη του Συλλόγου Γονέων επί ώρες εξυπηρετούσαν με χαμόγελο και έναν καλό λόγο τους δεκάδες Ιωνιώτες και Ιωνιώτισσες, που προτίμησαν να κάνουν τις εορταστικές αγορές τους από το συγκεκριμένο παζάρι, ενισχύοντας οικονομικά τον σύλλογο, ώστε να μπορεί να διαθέτει χρήματα σε κάθε πιθανή ανάγκη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκύψει στο σχολείο.

Μάλιστα, μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ», σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, αφού δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά τους, μας ζήτησαν να μεταφέρουμε σε όλες και όλους τις πιο θερμές τους ευχές για τις ημέρες τον εορτών, καθώς και για την καινούργια χρονιά.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ