Μεγάλο, λαϊκό γλέντι (31/07)

Ο κύκλος των εκδηλώσεων: «ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΘΕΑΤΡΟΥ 2019», ολοκληρώνεται μ’ ένα τρικούβερτο γλέντι, με Μουσική – Τραγούδι και Χορό κλείνοντας και για φέτος μια ακόμη περίοδο σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων που φέτος έκλεισαν τα 5 χρόνια παρουσίας τους στο πανέμορφο Άλσος Παλαιολόγου.

Η ορχήστρα θα αποτελείται από έμπειρους μουσικούς που θα αποδώσουν με αυθεντικότητα, τα καλλίτερα ελληνικά τραγούδια. «Επί κεφαλής»  θα είναι ο Μάκης Μαυρόπουλος, ο οποίος εκτός από δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, είναι και ένας έμπειρος μουσικός που υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση το καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι, μέχρι σήμερα.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας και όλοι εμείς, εμφανείς και αφανείς, που δουλέψαμε για τον φετινό κύκλο εκδηλώσεων, σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφες και ξένοιαστες διακοπές και να σας ευχαριστήσουμε πολύ που με την παρουσία σας, μας αποδείξατε έμπρακτα ότι αυτό που κάνουμε βρίσκει ανταπόκριση, διευρύνοντας χρόνο με το χρόνο τον αριθμό των  επισκεπτών.

Καλές Διακοπές!

Σας περιμένουμε…

 

―ΣΗΜ. Θα υπάρχει υπαίθρια καμπίνα με σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά.

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ