Μετάλλια για τους αθλητές της “Ανατολής” στο 4ο Φεστιβάλ Βάδην Πάτρας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Δυναμική παρουσία της Ανατολής και μετάλλια στο 4ο Φεστιβάλ Βάδην της Πάτρας.
Κύπελλο ο Άνθιμος, μετάλλιο η Τσίρμπα.
Πρώτος ο Μαλάι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στην Πάτρα (Πλατεία Τριών Συμμάχων) αγώνες βάδην με την επωνυμία «4ο φεστιβάλ βάδην Πάτρας», παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23, με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και την Ολυμπιάδα Πατρών, υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Γλυκιά Ζωή». 

Οι αγώνες περιλάμβαναν αποστάσεις από 1000 μ. μέχρι και 20.000 μ., ανάλογα με την ηλικία. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του βάδην να κάνουν ένα δυνατό αγώνα -οι μεγαλύτεροι- ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν και οι μικρότεροι να αποκτήσουν εμπειρίες, σε μια διαδρομή πιστοποιημένη, η οποία θεωρείται ιδανική για το αγώνισμα του βάδην και με καιρό που θύμιζε άνοιξη.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με μεγάλη ομάδα αθλητών και αθλητριών μικρών ηλικιών και οι χρόνοι που επετεύχθησαν ήταν αρκετά ενθαρρυντικοί και συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση ενός κυπέλλου και ενός μεταλλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο είχε μεριμνήσει για τη μετακίνηση,  σε συνεργασία με τους διοργανωτές και τον οργανωτικά υπεύθυνο κ. Δημήτρη Ορφανόπουλο, που είχαν μισθώσει πούλμαν, το οποίο γέμισε από παιδιά και γονείς, τόσο της Ανατολής, όσο και άλλων συλλόγων. Έτσι συνδυάστηκαν οι αγώνες με μία εξόρμηση του Συλλόγου στην πανέμορφη Πάτρα. Τα παιδιά χάρηκαν με τους αγώνες και χειροκρότησαν θερμά τους μεγαλύτερους αθλητές, τις προσπάθειες των οποίων παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον. Οι δε γονείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα παιδιά τους να αγωνίζονται και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους και με τα μέλη του Δ.Σ. κ. Κοντουδάκη Νίκο, Γεν. Γραμματέα και κ. Στουραΐτη Κώστα, Ταμία, που συνόδευαν την αποστολή, στο γεύμα που ακολούθησε.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

2 km  Κ14 ΑΓΟΡΙΑ
Άνθιμος Μιχάλης 14.17 Πρώτος στην κατηγορία του

2 km Κ14 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Πλυταριά Πολυξένη  13.12
Παπαδάκη  Χρύσα    14.48

1 km  Κ12 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Τσίρμπα Θεοδώρα – Μαρία 7.29  2η σε 17 συμμετοχές
Τσοβίλη  Παρασκευή 7.46 5η  σε 17 συμμετοχές
Τσισμετζόγλου Λυδία 7.49
Τσίρμπα Παρασκευή – Ιουλία 8.32

Την ίδια ημέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διεξήχθη επίσημη Ημερίδα Στίβου για πολλές ηλικιακές κατηγορίες.

Ο αθλητής μας Μαλάι Γκάμπριελ πρώτευσε στα 60 μ. με εμπόδια στην κατηγορία Κ16 με χρόνο 9.14.

Η αθλήτριά μας Δουσμανάκη Μαρία – Ελένη έλαβε μέρος στο αγώνισμα τετραπλούν, που διεξήχθη για πρώτη φορά, και έφερε μία πολύ καλή επίδοση 11,85 μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, καθώς και τους προπονητές τους και ευχαριστεί τους γονείς που διευκόλυναν τους αθλητές και τις αθλήτριες στη μετακίνηση τους, για τη συμμετοχή στους παραπάνω αγώνες.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ