Μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια διαφορετική σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος! Για τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και ολόκληρη την κοινωνία μας ήταν μια πρωτόγνωρη χρονιά.

Είμαστε περήφανοι για την εκπαιδευτική κοινότητα που με υπευθυνότητα αντιμετώπισε επιτυχώς τη δοκιμασία της πανδημίας του Covid-19. Όλοι μαζί τα καταφέραμε, κερδίσαμε μια δύσκολη μάχη, βγήκαμε νικητές από αυτή την περιπέτεια.

Έμεινε όμως ακόμη μια μάχη, μια μεγάλη πρόκληση για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η μακρά, απαιτητική και επίπονη διαδικασία ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Είναι η ώρα να βάλουν τα δυνατά τους για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εύχομαι σε όλες και όλους να ανταμειφθείτε για την προσήλωσή σας στους στόχους σας και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε αυτή τη σημαντική μάχη, μέχρι την επόμενη, καθώς θα ακολουθήσουν πολλές προκλήσεις κι ευκαιρίες για επαγγελματική, επιστημονική και κοινωνική καταξίωση στη ζωή σας.

Σας παρακαλώ να συνεχίσετε με όλες σας τις δυνάμεις να προσπαθείτε για το καλύτερο, με πίστη, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά!

Η πόλη μας σας χρειάζεται, όλες και όλους!

Εύχομαι κάθε επιτυχία στον καθένα και στην καθεμία σας ξεχωριστά!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ