Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας με το Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» για τεστ κορωνοϊού

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας με το Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» για τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στους Υπαλλήλους του Δήμου

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων «Αγία Όλγα» με στόχο τη διενέργεια δειγματοληπτικών τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού (Covid-19) για τους Υπαλλήλους του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Το γεγονός της αύξησης των κρουσμάτων στην Αττική, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που υποχρεούται να προσφέρει ο Δήμος στο κοινό, καθιστά άμεση την ανάγκη, σε περίπτωση που διαπιστωθεί επαφή υπαλλήλου με άτομο που είναι φορέας του Covid-19 να εξετασθεί, ώστε να περιορισθεί η διάδοση στους λοιπούς υπαλλήλους.

Οι υπάλληλοι που θα απευθύνονται στο Νοσοκομείο θα έχουν υποχρεωτικά παραπεμπτικό έγγραφο του Ιατρού Εργασίας του Δήμου και της Διεύθυνσης Προσωπικού του Δήμου.


Ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» Χαράλαμπο Πρίφτη

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του «Γενικού Νοσοκομείου Κωνσταντοπούλειο Πατησίων» κ. Χαράλαμπο Πρίφτη, για την άμεση ανταπόκρισή του, στο αίτημα του Δήμου, για σύνταξη μνημονίου συνεργασίας που αφορά διενέργεια δειγματοληπτικών τεστ Covid-19 για τους υπαλλήλους του Δήμου.

Με την συνεργασία αυτή αποδεικνύεται η έμπρακτη στήριξη του Νοσοκομείου στο έργο που επιτελείται από τον Δήμο μας και εξασφαλίζεται η κοινή μας δράση για την προστασία τόσο του προσωπικού του Δήμου, όσο και του συναλλασσόμενου κοινού για τον έλεγχο και περιορισμό της διάδοσης του Covid-19.Θερμά ευχαριστήρια!

Η Δήμαρχος
Δέσποινα Θωμαΐδου

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ