Μόνο με χαρτί παραγγελίας τα ψώνια με click away

Με sms στο 13033 θα γίνονται οι μετακινήσεις για τα ψώνια με το άνοιγμα των καταστημάτων, ενώ μόνο με το χαρτί παραγγελίας θα πραγματοποιούνται οι παραλαβές με click away.

Αποδεικτικό mail, εκτυπωμένο το χαρτί παραγγελίας, ότι πηγαίνουν για να παραλάβουν συγκεκριμένο προϊόν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες που θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια με click away, μόλις ανοίξουν τα καταστήματα.

Οπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Παπαθανάσης, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν το email της παραγγελίας που έκαναν όπου θα φαίνεται ότι πηγαίνουν να παραλάβουν προϊόντα από τα καταστήματα.

Στο click away δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν όλα τα καταστήματα, αλλά μόνο όσα έχουν είσοδο στον δρόμο.

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:

1. Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος.

2. Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

3. Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

«Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει τον μόνο τρόπο για τα εμπορικά καταστήματα, να πωλούν τη περίοδο της εορταστικής αγοράς των Χριστουγέννων», σύμφωνα με το ΕΒΕΠ.

Σε ό,τι αφορά στις διαφορές στους όρους «e-shop» και «e-commerce» αντίστοιχα, ενώ ο κάθε όρος έχει δικό του ορισμό και είναι δύο διαφορετικές έννοιες.

ΠΗΓΗ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ