Να ανακοινωθούν τα κενά στην παράλληλη στήριξη ζητά η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών

ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΑΣ

Χθες Τετάρτη 26/8 αργά το βράδυ δημοσιεύτηκαν από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας σχολικές μονάδες για την παράλληλη στήριξη και καλούνται οι αναπληρωτές συνάδελφοι να συμπληρώσουν δήλωση προτίμησης ηλεκτρονικά μέχρι σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 27/8  στις 14.00).

Οι προσλήψεις είναι «σταγόνα στον ωκεανό», ο αριθμός των συναδέλφων που προσλήφθηκαν είναι μικρός και δεν καλύπτει το σύνολο των αιτημάτων για παράλληλη στήριξη. Αυτή είναι η «ετοιμότητα» του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες πανδημίας.

Είναι δικαίωμα του κάθε εκπαιδευτικού να γνωρίζει όλα τα κενά ανά σχολική μονάδα για να κάνει τη δήλωση του. Είναι δικαίωμα του κάθε μαθητή να έχει τον εκπαιδευτικό της παράλληλης και να μην τον μοιράζεται με άλλους 2, 3 και ίσως 4 μαθητές.

Οι αιρετοί εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στη Β΄Αθήνας απαιτούμε από τη Διεύθυνση να πάρουν πίσω τον πίνακα και να ανακοινώσουν όλα τα αιτήματα που έχει αιτηθεί κάθε σχολική μονάδα για παράλληλη στήριξη,  αλλιώς καλούμε τα σωματεία της περιοχής να προχωρήσουν σε κινητοποίηση στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Δε θα ανεχτούμε να μπουν τα δικαιώματα των  εκπαιδευτικών και οι ανάγκες των μαθητών σε δεύτερη μοίρα.

Μονιμοποίηση ΤΩΡΑ όλων των συμβασιούχων στην εκπαίδευση!

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Β΄ Αθήνας (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ)

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (τακτικός αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ) τηλ.6949665631
Email: sardelis65@yahoo.gr

ΛΙΑΚΟΥ  ΝΤΙΑΝΑ (αναπληρωματική αιρετή) τηλ. 6944797461
Email: dianaliakou@gmail.com

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ