Ο Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας” στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 18 και 19 Ιουλίου.

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου, διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας, στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του 9ου Ομίλου.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε και σ’ αυτό το πρωτάθλημα (το τελευταίο για την περίοδο 2019 – 2020) και έκλεισε τη χρονιά με μεγάλη ικανοποίηση.

Η αθλήτριά μας Μαρία Χλιάρα συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα: στα 100 μ. επιτυγχάνοντας επίδοση 13.33 και στα 200 μ. με επίδοση 28.01, με αντίθετο άνεμο -4,60. Οι επιδόσεις της αθλήτριας και η σειρά τερματισμού της τής έδωσαν βαθμούς, που είναι μια πολύτιμη προσφορά προς το Σύλλογο.

Στο ίδιο πρωτάθλημα συμμετείχε ο νεαρός σε ηλικία αθλητής μας (Κ 18), Τσίγκας Άγγελος στα 800 μ. επιτυγχάνοντας επίδοση 2:07.88. Ο Άγγελος είναι νέος αθλητής του Συλλόγου και οι μέχρι τώρα εμφάνισή του δείχνει ένα συγκροτημένο και συνεπή αθλητή, που θα έχει καλή εξέλιξη.

Στο άλμα σε μήκος είχαμε τη συμμετοχή της αθλήτριάς μας Γιάνναρη Ειρήνης που πέτυχε επίδοση 4,39 μ.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο Σύλλογος δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη «γιορτή» για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις προπονήτριες του Συλλόγου για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους. Ευχαριστεί τα μέλη του για την υποστήριξη που δείχνουν προς το Σύλλογο.

Εύχεται σε όλους καθώς και στους φίλους του Συλλόγου και του στίβου ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

Από 1 Σεπτεμβρίου και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους για νέους αγώνες.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ