Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποχαιρετά τον Κώστα Τσοπανάκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 13/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποχαιρετά τον Κώστα Τσοπανάκη

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον Κώστα Τσοπανάκη, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης, με πολύχρονη και σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα.

Ο Κώστας Τσοπανάκης γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία το 1941 από γονείς μικρασιάτες – πρόσφυγες, από την  Αλάγια. Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών, Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου, μέλος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ, Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ν.Ιωνίας (1987-1990), ενώ υπήρξε αρωγός και υποστηρικτής της αδελφοποίησης του Δήμου Αλάγιας με τον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 2:30μμ. στον Ιερό Ναό Αγ.Κωνσταντίνου & Ελένης στη Ν.Ιωνία και ο ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας:

Με μεγάλη θλίψη, ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποχαιρετά έναν άξιο, ακούραστο, πρωτοπόρο και ιδιαίτερα αγαπητό συμπολίτη μας, που με τη δράση του σημάδεψε την κοινωνική και πολιτιστική ζωή της πόλης και αγωνίστηκε για τα ιδανικά, τις αξίες, τις αρχές και την πρόοδο του τόπου μας.

Θα τον θυμόμαστε για την ανιδιοτελή προσφορά του, θα τον θαυμάζουμε για τον δυναμισμό του, θα τον μνημονεύουμε για την πολυσχιδή προσωπικότητά του. Στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας μένει χαραγμένη η μορφή του.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Τσοπανάκη.

Αιώνια η μνήμη του!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ