Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στη νέα ψηφιακή εποχή με την εφαρμογή Novoville

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενισχύει την ψηφιακή στρατηγική του και βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία με πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Νovoville, στην οποία γίνεται καταγραφή και παρακολούθηση αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών.

Με την ηλεκτρονική εφαρμογή Novoville, ο Δήμος Νέας Ιωνίας αποκτά ένα νέο ψηφιακό εργαλείο ενεργοποίησης των πολιτών και διάδρασης δήμου-δημότη για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων, προσφέροντας παράλληλα χρήσιμα ποσοτικά δεδομένα, δράσεις και ανακοινώσεις του Δήμου.

Η εφαρμογή ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας από τον Απρίλιο και μόλις σε δυο μήνες έχουν διεκπεραιωθεί εκατοντάδες αιτήματα πολιτών.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Novoville, η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ιωνίας βρίσκεται στη κορυφή της σχετικής λίστας με τα υψηλά ποσοστά απόκρισης και επίλυσης αιτημάτων των αντιστοίχων υπηρεσιών Δήμων της χώρας.

Πλέον, στο πλαίσιο λειτουργίας της εφαρμογής, πραγματοποιείται εκπαίδευση σε στελέχη από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και όταν τεθεί σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με τα βήματα προς ενημέρωση των πολιτών.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ