Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλευρό των κατοίκων Δήμου Ελασσόνας και Τυρνάβου, οι οποίοι επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, καλώντας όσους συμπολίτες, συλλόγους και φορείς επιθυμούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και του Τύρναβου.

Για ακόμα μια φορά η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας άνοιξε τις πόρτες της και ο ισόγειος χώρος του κτιρίου (Καρολίδου 4) γέμισε κούτες και σακούλες γεμάτες χυμούς, κονσέρβες, μακαρόνια όσπρια, τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και είδη υγιεινής (χαρτικά, μάσκες και αντισηπτικά). Επιπλέον, ο Δήμος Νέας Ιωνίας παρείχε τη δυνατότητα μεταφοράς ειδών, σε περίπτωση που κάποιος αδυνατούσε να προσέλθει ο ίδιος, ενώ – όπως είναι φυσικό – κατά τη διάρκεια της δράσης τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Στη δράση συμμετείχαν ενεργά πολλοί Νεοϊωνιώτες ενώ συνέβαλαν και ο Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας, η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας, το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ. της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και ο Σύλλογος Θεσσαλών Νέας Ιωνίας.

Να θυμίσουμε πως στις 3 Μαρτίου χτύπησε ο εγκέλαδος την περιοχή της Ελασσόνας, με τον σεισμό να είναι μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ενός ανθρώπου, τρεις ελαφρά τραυματισμένους και σοβαρές ζημιές σε ένα παλιό σχολείο, δύο εκκλησίες και πολλές κατοικίες στην Ελασσόνα, το Μεσοχώρι, το Δαμάσι, το Αμούρι, το Δομένικο, όπως και στη Λάρισα.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ