Ο Γιώργος Μαρκόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α.

Π.Ε.Δ.Α.
Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής
Γραφείο Τύπου
Κότσικα 4, 104-34 Αθήνα
Τηλ: 210 3646 754-6, 3639 878
Fax : 210 3646 306, 3628 017
URL: www.pedattikis.gr
E- Mail: press.peda@gmail.com

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Ο Γιώργος Μαρκόπουλος, Δήμαρχος Δήμου Γαλατσίου, είναι ο νέος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Τον εξέλεξε η πλειοψηφία του Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρίαση του μετά τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, τ.έ, αναγνωρίζοντας, έτσι και τη βούληση του εκλογικού σώματος των αιρετών της Αττικής που τον κατέταξε πρώτο σε αριθμό σταυρών.

Ο κ. Γ. Μαρκόπουλος, στην σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του και δεσμεύθηκε να υπηρετήσει τη θεσμική ιδιότητα του με ενωτικό, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο.

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κ.  Βασίλειος Αξιώτης, Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων και Γενικός Γραμματέας, ο κ. Αναστάσιος Β. Μαυρίδης, Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Οι κ.κ. Βασίλειος Ζορμπάς, Δήμαρχος Δήμου Αγίας Παρασκευής και Γεώργιος-Σταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού,  εξελέγησαν  στην Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ε.Δ.Α.  μέλη της οποίας, σύμφωνα με την καταστατική διάταξη, είναι ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Για το πενταμελές Εποπτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Π. Αβραμίδης, Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιωάννης Διάκος και μέλη, η κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ο κ. Πέτρος Φιλίππου και ο κ. Γιώργος Καπλάνης.

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ