Ο υπ. βουλευτής στη Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, κ. Κώστας Ζαχαριάδης, μίλησε στον Περισσό

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/7), στο ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον του υπέροχου χώρου του Music Darts Club «EGALITE», στην ευρύτερη περιοχή του Περισσού, ο Διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, κ. Κώστας Ζαχαριάδης, μίλησε σε φίλους και μέλη του κόμματος, μεταφέροντάς τους έναν τόνο αισιοδοξίας σε ό,τι αφορά στα προσδοκώμενα αποτελέσματα των εθνικών βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης επισήμανε πως: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, το οποίο ήταν βαρύ για μας, και πολιτικά και ψυχολογικά. Να δούμε την κάλπη στις 7 Ιουλίου ως μία διαφορετική μάχη, όπου απευθυνόμαστε σε όλους όσοι μας ψήφισαν ιστορικά τα τελευταία χρόνια, που το κόμμα μας έγινε μεγαλύτερο, σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας και σε όλους όσοι εκτιμούν ότι αυτή η κυβέρνηση, παρά τα πιθανά λάθη, τις αδυναμίες και τις αστοχίες που έχει, μπορεί να προχωρήσει την επόμενη ημέρα τη χώρα σε μία καλύτερη και πιο βιώσιμη τροχιά.», και ακόμη αναφέρθηκε σε ζητήματα γενικής πολιτικής, καθώς και στη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Στη συνέχεια, ο κ. Ζαχαριάδης απάντησε σε ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση και ακολούθησε ένας μεταξύ τους εποικοδομητικός διάλογος, που οδήγησε σε χρήσιμα συμπεράσματα για τις εκλογές και για το τι άλλο πρέπει να γίνει μέχρι την ημέρα διεξαγωγή τους.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ