Ο ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης” υπέρ της αποχής από την αξιολόγηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία
6906059765
mail:segseferis@gmail.com, gseferis.edu@gmail.com
site: www.syllogos-seferis.gr

Αρ.πρωτ. 226    

Ν. Ιωνία 4 /11/2019    

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο, τη ΔΟΕ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» με βάση τις αποφάσεις των Γενικών του Συνελεύσεων και του Δ.Σ., έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την αξιολόγηση! Γι’ αυτό στην 88η Γ.Σ. του Κλάδου στήριξε την αντίστοιχη πρόταση του Συλλόγου «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ», που ψηφίστηκε από εκατοντάδες αντιπροσώπους. Στηρίξαμε την ίδια πρόταση, όταν μετά την 88η Γ.Σ. στάλθηκε στους Συλλόγους από τον Σύλλογο «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ». Γι’ αυτό και τώρα προσυπογράφουμε και την κοινή πρόταση που στάλθηκε στους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ από τον Σύλλογο Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» και τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών. Ο Σύλλογός μας καλεί όλους τους Συλλόγους και τις ΕΛΜΕ να προσυπογράψουν τη συγκεκριμένη πρόταση!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. και οι Ε.Λ.Μ.Ε. που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, με βάση τις αποφάσεις των ΔΣ ή και των ΓΣ μας:

  1. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σχεδιασμούς για αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και για ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Η οποιαδήποτε απόπειρα εφαρμογής της αξιολόγησης χρειάζεται να βρει τον κλάδο ενωμένο και θωρακισμένο με το όπλο της απεργίας – αποχής.
  2. Αποφασίζουμε απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης στελεχών και αξιολόγησης/αυτοαξιολόγησης σχολικών μονάδων που προβλέπονται από το νόμο 4547/18 και την Υπουργική Απόφαση 1816 /ΓΔ4/11-1-2019 με τίτλο «Προγραμματισμός και αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων».
  3. Καλούμε τα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να κηρύξουν ΑΜΕΣΑ απεργία-αποχή στη βάση και της αντίστοιχης απόφασης της ΑΔΕΔΥ και να προχωρήσουν σε όλα τα οργανωτικά μέτρα προετοιμασίας του κλάδου για τη μάχη αυτή.
  4. Καλούμε τους Συλλόγους ΠΕ και τις ΕΛΜΕ να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                                        ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ