Ο ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης” για την απεργία της 9ης Ιουνίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία
6906059765
mail: segseferis@gmail.com, gseferis.edu@gmail.com
site: www.syllogos-seferis.gr

Ν. Ιωνία 9/6/2020  

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η μαζική και μαχητική πανεκπαιδευτική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα με τη δυναμική συμμετοχή και του συλλόγου μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» έστειλε μήνυμα καταδίκης του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου και συνολικότερα της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Ακόμα και αν η κυβέρνηση, προχωρήσει στην ψήφισή του, το νομοσχέδιο έχει ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών και ο αγώνας τους μπορεί να το ακυρώσει στην πράξη, όπως έχει γίνει άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν. Όπως αφήσαμε στα χαρτιά την τροπολογία και την Υπουργική Απόφαση για τις κάμερες στην τάξη, έτσι μπορούμε και αυτή τη φορά να το καταστήσουμε ανενεργό.

Καταδικάζουμε την απόφαση της Κυβέρνησης να στήσει κλούβες και να παρατάξει δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, απαγορεύοντας στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς να πορευτούν ελεύθερα μέχρι την είσοδο της Βουλής για να καταθέσουν τα αιτήματα των σωματείων τους.

Αποδεικνύεται ακόμη μία φορά ότι η βία και η καταστολή πάνε χέρι – χέρι με την αντιλαϊκή πολιτική ανεξάρτητα από την κυβέρνηση

Είναι γελασμένοι όμως όσοι νομίζουν ότι έτσι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά! Συμμετέχουμε όλες και όλοι, στη νέα κινητοποίηση την Τετάρτη, 10 Ιουνίου στις 7μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία στην Βουλή, την ώρα που θα ψηφίζεται το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

Δυναμώνουμε την κοινή δράση με όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Συμμετέχουμε στη μεγάλη συγκέντρωση των συνδικάτων της Αττικής την Πέμπτη, 11 Ιουνίου 7μ.μ. στο Σύνταγμα και στην πορεία προς την Πρεσβεία των ΗΠΑ καταδικάζοντας την πολιτικήπου δεν αφήνει τους λαούς να ανασάνουν.

TO ΔΣ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ