Ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κρατική βία

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γ. Σεφέρης» το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας αποφάσισε να συμμετέχει στη συγκέντρωση σωματείων και μαζικών φορέων, το Σάββατο 13 Μάρτη στις 12:00 στην πλατεία Σημηριώτη στη Νέα Ιωνία, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας καταδικάζει την κυβερνητική πολιτική ενοχοποίησης του λαού για την εξέλιξη της πανδημίας, η οποία εντείνεται πέρα από την καταστολή των κινητοποιήσεων και με περιπολίες αστυνομικών σε γειτονιές και πλατείες, όπως πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη με τον βίαιο τραυματισμό νεαρού περαστικού.

Τα περιστατικά βίας δεν είναι μεμονωμένες ενεργείας. Τείνουν να γίνουν καθεστώς, ώστε να περνούν απρόσκοπτα οι αντιλαϊκές κυβερνητικές επιλογές.

Το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλαν από την πλατεία της Νέας Σμύρνης στις 9 Μάρτη 2021 τα σωματεία, οι σύλλογοι εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς και οι χιλιάδες κάτοικοι της πόλης ούτε θολώνει ούτε αμαυρώνεται εξαιτίας του απαράδεκτου τραυματισμού του νεαρού αστυνομικού.

Καλούμε μαζικά όλες τις γυναίκες της Νέας Ιωνίας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το Σάββατο 13 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Σημηριώτη με σύνθημα “Πάρτε μέτρα για την υγεία, όχι στην καταστολή και την τρομοκρατία”».

Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας (μέλος ΟΓΕ)

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ