Ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών για τη συνεργασία του με την ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας, κ. Γιώργος Νουβέλογλου και το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστούν τον κ. Βασίλη Μαγκαναδέλλη, Διευθυντή της ionianet.gr, για τη φιλοξενία της λαογραφικής ταινίας μικρού μήκους παραγωγής του Συνδέσμου μας με τίτλο: «Αλάγια, Άη Γιώργης, Δοξαστικά έθιμα», στη καθημερινή εφημερίδα της Ν.Ιωνίας στο διαδίκτυο, από την Πέμπτη 23 έως και την Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

Ευχαριστούμε θερμά για το βήμα λόγου και για την ευκαιρία προβολής ενός έργου που υλοποιήθηκε με αγάπη και ζήλο για την αναβίωση των δοξαστικών εθίμων του Πολυούχου Αγίου της μητρικής γης, της Αλάγιας, του Προστάτη-Αγίου του Συνδέσμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά, για την εξαιρετική συνεργασία και τη στήριξη του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν.Ιωνίας στην προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης της μικρασιατικής κουλτούρας και του ελληνικού πολιτισμού, μέσα από δράσεις μελέτης και ανάδειξης της συλλογικής μνήμης.

*Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ ευχαριστεί με τη σειρά της τον Σύνδεσμο Αλαγιωτών για την πολύχρονη εξαιρετική συνεργασία. Έργα και δραστηριότητες που προάγουν την πόλη μας και τον πολιτισμό θα μας βρίσκουν πάντα αρωγούς.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ