Ο Σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας για τον θάνατο του Κώστα Τσοπανάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019, έφυγε από την ζωή ο Κώστας Τσοπανάκης του Γεωργίου, ο άνθρωπος – σύμβολο για τον Σύνδεσμο Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας Αττικής & Περιχώρων, εκ των ιστορικών, ιδρυτικών οικογενειών του Συνδέσμου μας.

Επί δεκαετίες, ο Κώστας Τσοπανάκης υπήρξε λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση και πρόσφερε, από τη θέση του Προέδρου – Ταμία, τις υπηρεσίες του στον Σύνδεσμο Αλαγιωτών με αυταπάρνηση και υπέρτατη αγάπη για την Γη των Προγόνων Αλαγιωτών. Ήταν υπέρμαχος, αρωγός και υπερασπιστής της φιλίας και της αδελφοποίησης του Δήμου της Αλάνυας με τον Δήμο Ν. Ιωνίας.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας κ. Γιώργος Νουβέλογλου, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και θα παραβρεθούν στην Εξόδιο Ακολουθία μετά στεφάνου.

Η ημερομηνία τέλεσης της Εξοδίου Ακολουθίας θα ανακοινωθεί, με την άδεια της οικογενείας, σε επόμενο Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου μας.

Σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας Αττικής & Περιχώρων
Ηρακλείου 275, 14231 Νέα Ιωνία
Τηλ.: 697 490 2336


Υ.Γ: Η IONIANET εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους φίλους του εκλιπόντος Κώστα Τσοπανάκη. Επίσης, συλλυπούμεθα τα μέλη του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας, του οποίου ο εκλιπών διετέλεσε άξιος Πρόεδρος.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ