“Οι δημότες Περισσού δεν είναι τρίτης κατηγορίας”, της Χ. Παπαηλιοπούλου

Βλέποντας το φωτορεπορτάζ της δημοτικής αρχής, της κας δήμαρχου με εργασίες που κάνει στα πεζοδρόμια (φαντάζομαι δεν είναι για το θεαθήναι), οφείλω να την ενημερώσω ότι και ο Περισσός ανήκει στο δήμο της Νέας Ιώνιας και το μόνο που κάνετε είναι να καλλωπίζεται η πλατεία Σημηριώτη και το Παναιτώλιο, εκτός αν καλλωπίζετε για τους δικούς σας λόγους.

Κα δήμαρχε, κύριοι και κύριες της δημοτικής αρχής, κατά το παρελθόν είχα στείλει φωτογραφικό υλικό από την πλατεία τις Αγίας Αναστασίας, μιας πλατείας που σφύζει από κόσμο όταν είναι καλός ο καιρός και αν δεν υπήρχε η πανδημία θα είχε πολύ κόσμο. Και τι κάνατε; Η Δήμαρχος το έθαψε όπως και ότι άλλο της είχα επισημάνει, ίσως να ακολουθεί την συμβουλή συνεργάτη της ότι δεν θα διαβάσουμε τα τετράδια που καταγράφατε ότι σας έλεγε η κάθε κυριούλα πριν τις εκλογές, και μη ξεχνάτε ότι αυτές οι κυριούλες όπως τις αποκάλεσε σας ψήφισαν.

Κυρία δήμαρχε να σας θυμίσω ότι ως δημότες που είμαστε έχουμε δικαιώματα και εσείς ευθύνη, και ξέρετε τι εννοώ… δεν θέλουμε να μας κάνετε ρουσφέτι, αν μην τι άλλο να τιμήσετε τους πολίτες και του Περισσού που σας ψήφισαν, αλλά και που δεν σας ψήφισαν, γιατί οι εκλογές λίγες ανάσες είναι και ξέρετε την κάνει ο λαός, μαύρο σε όποιον το παίξει μαυρογιαλούρος και δεν θα ήθελα για σας αυτό τον χαρακτηρισμό.

Οι κούνιες σπασμένες, η τσουλήθρα σπασμένη, παγκάκια ανύπαρκτα και το σοβαρότερο που το είχε θίξει πέρυσι ένας γονέας και είχε ανεβάσει φωτό τις οποίες σας τις είχα στείλει με παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο πάρκο τις εκκλησιάς εκεί που παίζουν τα παιδιά, παρκάρουν, κινούνται, περνάνε. Μιας και τώρα είναι άδειες οι πλατείες κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε, προστατέψτε τα παιδιά μας και τότε βγάλτε φωτογραφίες…

Κυρία δήμαρχε, και κύριες και κύριοι τις δημοτικής αρχής, σας καθιστώ υπευθύνους για το χάλι που υπάρχει με τα παρκαρισμένα και κινούμενα αυτοκίνητα στην πλατεία, στην περίπτωση που γίνει ατύχημα. Είστε υποχρεωμένοι εσείς και όχι η εκκλησία να βάλετε μπάρες στα ανοίγματα τις πλατείας και να κλειδώνουν. Οι υποχρεώσεις τις εκκλησίας σταματάνε στο τελευταίο σκαλί, από εκεί και πέρα η ευθύνη είναι δική σας.

Και σας λέω ότι όταν λήξει η καραντίνα θα μαζέψω υπόγραφες και θα τις πρωτοκολλήσουμε.

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες να συνταχτούμε για το καλό της πόλης μας.

Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα!

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι από δημότη που είχε ανεβάσει το Σεπτέμβρη στο διαδίκτυο, η πλατεία με τα σπασμένα παγκάκια είναι τωρινή.

Μετά τιμής
Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή ανεξάρτητη πολίτης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ