Οι Οδηγοί Καλογρέζας έκοψαν την πίτα τους και παρουσίασαν τις δραστηριότητες της περσινής χρονιάς

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος Καλογρέζας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον όμορφο χώρο του Παναιτωλείου στην Αλσούπολη (19/01) παρουσία γονιών και πολλών μικρών κυρίως παιδιών του Οδηγισμού. Η εκδήλωση είχε τον γνωστό ενθουσιασμό των μελών του Τμήματος Καλογρέζας που δημιούργησαν μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα παιδεύοντας μπαμπάδες και μαμάδες σε έξυπνες δοκιμασίες, σε συνδυασμό με μια χαριτωμένη αφήγηση παραμυθιού.

Την εκδήλωση παρουσίασε η έφορος του Τμήματος κ. Παναγιώτα Μιμίκου η οποία έκοψε την πίτα και έκανε την παρουσίαση των πεπραγμένων της περσινής Οδηγικής χρονιάς. Η κ. Μιμίκου αναφερόμενη στο έργο του Ελληνικού Οδηγισμού, τόνισε ότι: «δεν είμαστε εδώ για να μάθουμε παιχνίδια και τραγούδια στα παιδιά, αλλά μέσα από το παιχνίδι να δείξουμε ένα καλύτερο αύριο γεμάτο αξίες». Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης της γηραιάς πλέον κ. Ελένης Σακαλόγλου ιδρύτριας και εμπνεύστριας του Τμήματος Καλογρέζας(1977), η οποία ευχαρίστησε τις συνεχίστριες των αξιών του Ελληνικού Οδηγισμού του Τοπικού Τμήματος, που η ενεργός δράση του με πλήθος δραστηριοτήτων είναι αξιοθαύμαστη. Η κ. Ελένη Σακαλόγλου συνόψισε τις ευχαριστίες της σε μία φράση: «να δώσουμε ακόμα κι απ’ αυτό που δεν έχουμε, στα παιδιά».

Μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης “Νέα Ιωνία, Νέα άποψη – 21ος αιώνας”, κ. Αθανάσιο Αποστολόπουλο, την εφημερίδα μας ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr εκπροσώπησε ο κ. Βασίλης Μαγκαναδέλλης, ενώ την εκδήλωση επισκέφθηκε και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, η οποία χαιρέτησε τους παρευρισκομένους.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ