Οι παλαίμαχοι Νέας Ιωνίας και ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη των εκτελεσθέντων του Μπλόκου της Καλογρέζας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε όμορφο φιλικό αλλά και συγκινητικό κλίμα διεξήχθη τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο, ο αγώνας ποδοσφαίρου των παλαιμάχων της Νέας Ιωνίας με τους παλαιμάχους της ΑΕΚ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης που διοργανώνει ο  Δήμος Νέας Ιωνίας και οι Συγγενείς των Εκτελεσθέντων για την επέτειο της συμπλήρωσης 76 χρόνων από την εκτέλεση των 22 παλικαριών στις 15/3/1944 στο Μπλόκο της Καλογρέζας.

Οι ιστορικές φυσιογνωμίες του ένδοξου παρελθόντος της ΑΕΚ, αλλά και της Νέας Ιωνίας συναντήθηκαν σε έναν εντυπωσιακό φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με αρκετό πάθος και πλούσιο θέαμα.

Πριν την έναρξη του αγώνα η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου απένειμε τιμητικές πλακέτες προς τους παλαιμάχους των δυο ομάδων και τους ευχαρίστησε για όσα συνεχίζουν να προσφέρουν και για τον ξεχωριστό και συμβολικό αγώνα που συνδυάζει τη μνήμη και την ιστορία της πόλης μας.

Στο Δημοτικό Στάδιο παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας κα. Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κα. Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωάννης Ιωάννου και η Πρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ, κα. Ελένη Γρίβα.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ