Οι προσεχείς μουσικές εκδηλώσεις στο “Πέραν”

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 22.30΄, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», θα αντηχήσουν οι πλούσιοι σε ηχοχρώματα ήχοι των οργάνων του Περικλή Παπαπετρόπουλου – λάφτα, σάζι, τραγούδι, της Μάρθας Μαυροειδή – λάφτα, σάζι, τραγούδι, του Στρατή Ψαραδέλλη – λύρα, σάζι, του Νεκτάριου Σταματέλου – νέυ και της Λουκίας Κωνσταντάτου – κανονάκι, σε ένα ρεπερτόριο με κυρίως Τούρκικα τραγούδια.

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο.
Ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ/άτομο.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
Στα απομακρυσμένα από τη σκηνή τραπέζια δεν υπάρχει επιβάρυνση εισιτηρίου.


Τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Κουτουλάκη, μαζί με τη σπουδαία τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα, θα φιλοξενήσει το Πέραν, τα Σάββατα 14 & 21 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός -κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Έλλάς»- μουσικός, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα καφέ – αμάν, που επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στο ρεμπέτικο και την ιστορία του, με τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Η Θεοδοσία Στίγκα κατάγεται από τα Καλάβρυτα. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 1975.

Στην πολύχρονη πορεία της στο τραγούδι έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς σε ζωντανές εμφανίσεις, αλλά και στη δισκογραφία. Τη γνωρίζουμε όλοι από τη συνεργασία της με τον Κώστα Φέρρη στη σειρά «Ονείρου Ελλάς».

Είσοδος: τραπέζι: 5 ευρώ/άτομο
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896


Τα Σάββατα 28 Σεπτεμβρίου & 5-12-19 Οκτωβρίου, ο Μπάμπης Τσέρτος παρουσιάζει στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» τα πιο μερακλήδικα παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του μεγάλου μουσικού μας πλούτου, αλλά και νεότερα που αποπνέουν τον αέρα παλιών, όμορφων εποχών.

Συμμετέχουν η Σοφία Μέρμηγκα στο τραγούδι και το κανονάκι, ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι, ο Σωτήρης Μαργώνης βιολί, Κώστας Τσεκούρας κιθάρα και Γιάννης Τσέρτος πιάνο. Ενορχήστρωση Γιάννης Τσέρτος

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο. ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896


“ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ” συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής

Συμμετέχουν: Χρήστος Χαλκιάς τραγούδι, Δημήτρης Γαλάνης τραγούδι, Αθανάσιος Ξενούδης τραγούδι-κανονάκι, Γιώργος Σκηπητάρης κλαρίνο-παραδοσιακά πνευστά, Αλέξης Γαλάνης βιολί, Γιάννης Γαλάνης ούτι-λαούτο-κιθάρα, Χαράλαμπος Χαλκιάς παραδοσιακά κρουστά. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια του Ελλαδικού χώρου

Είσοδος: 6 ευρώ/άτομο.
ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ