Οι συμμετοχές του Γ.Σ. “Ίκαρος” στους Διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου Κ16
ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμάς, 28 Ιουνίου 2020

Οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου πραγματοποιήθηκαν φέτος, σε κλίμα COVID-19, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με μεγάλη ταλαιπωρία, για όλους και ειδικά για τους γονείς που ήθελαν να στηρίξουν τα παιδιά τους στον αγώνα τους. Αντί να κάθονται στα καθίσματα του σταδίου – με αποστάσεις, ήταν αναγκασμένοι να κρέμονται έξω από τα κάγκελα του σταδίου όρθιοι επί ώρες, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Δημιουργήθηκε συνωστισμός στην μοναδική ανοιχτή είσοδο που υπήρχε να υποδέχονται τους αθλητές και τον χώρο στάθμευσης ήταν ανεπαρκής να καλύψει τις ανάγκες των αγώνων. Όσοι τυχεροί κατάφεραν να παρκάρουν εκεί μάλλον το μετάνιωσαν αφού για να καταφέρουν να βγουν έπρεπε να περιμένουν μέχρι και 1 ώρα.

Τα αγωνίσματα διεξήχθησαν με μικρές ως μεγάλες καθυστερήσεις, καθώς υπήρχαν πολλές συμμετοχές όπως πάντα βέβαια στα 80μ, με πολλές σειρές αθλητών, και στο μήκος ιδιαίτερα αυτό των κοριτσιών. Να συγχαρούμε τα παιδιά του Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, που έστω και με συνθήκες πανδημίας πήραν μέρος στους αγώνες, μέτρησαν τις δυνάμεις τους και αντιπροσώπευσαν επάξια το σύλλογο και την πόλη μας. Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους, που είναι πάντα αρωγοί και στήριξαν τα παιδιά και σ’ αυτούς τους αγώνες.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Παυλίνα, 5000 μ. 29,42,39, 1η θέση

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα, 150μ., 20,38’,  7η θέση

ΠΑΠΠΑΣ Μιχάλης, μήκος 5,21 μ.,12η θέση

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ Αναστασία, 80μ., 11,54’, 24η θέση

ΕΣΜΕΡΛΗ Χρύσα, 1200μ., 4,38,01, 21η θέση – από τις μικρές ηλικίες των αγώνων

Και η ΦΑΡΔΟΥΛΗ Σοφία, που προπονείται με την ομάδα του συλλόγου, μήκος 4,24 μ., 19η θέση.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ