Ολοκληρώθηκε η συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του προγράμματος ΕΣΤΙΑ

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Εργαζόμενους και σε Πρόσφυγες του προγράμματος στέγασης ΕΣΤΙΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της πρωτοβουλίας μας την Κυριακή 28 Μαρτίου στον πεζόδρομο του άλσους της πόλης μας. Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας. Πάνω από εκατό σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για τους πρόσφυγες του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Παράλληλα συνεχίστηκε και η συλλογή των υπογραφών. Ήδη πέρα από τους 25 αρχικά υπογράφοντες, προστέθηκαν την Κυριακή και άλλοι 37 συμπολίτες μας, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται, επίσης με επιτυχία στον παρακάτω σύνδεσμο, η ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για όποιον-όποια το επιθυμεί.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/dimos_neas_filadelfeias_protovoylia_allieggyis/

Η Πρωτοβουλία μας θα παραδώσει τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειες των προσφύγων που φιλοξενούνται από το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ στις οικογένειες των προσφύγων, έπειτα από συνεννόηση με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα, σε ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε άμεσα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Τους θέλουμε και στη συνέχεια δίπλα μας. Ο αγώνας για να μην ξεσπιτωθούν οι συνάνθρωποί μας, καθώς και για να μην απολυθούν οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ συνεχίζεται. Θα ενημερώσουμε για την επόμενη δράση μας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ