“Όμιλος Ενεργών Πολιτών Νέας Ιωνίας” – Αυτοί είμαστε

 

 

ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Αλατσάτων 13 Ν. Ιωνία

                                                                                            

Νέα Ιωνία 27.9.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξιότιμοι Συνδημότισσες και Συνδημότες της Νέας Ιωνίας

Σας προσφωνώ Συνδημότισσες και Συνδημότες, διότι μαζί με την σύζυγό μου και επί 55 χρόνια σύντροφό μου αποφασίσαμε και μεταφέραμε τα εκλογικά δικαιώματά μας στον Δήμο Ν. Ιωνίας.

Από το 2007 επιχειρούμε στη Ν. Ιωνία, αφού προβήκαμε στην μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση, που έχει γίνει από 2000 μέχρι σήμερα στα όρια του Δήμου Ν. Ιωνίας.

Δυστυχώς πολλοί στενόμυαλοι και κοντόφθαλμοι  αυτοδιοικητικοί, αλλά και επιχειρηματίες – έμποροι της Ν. Ιωνίας δεν στήριξαν την πρωτοβουλία μας, αλλά αντιθέτως αδίστακτα την πολέμησαν.

Εμείς όμως τους αγνοούμε και προχωράμε απτόητοι, ούτως ώστε μαζί με Νεοιωνιώτες Αυτοδιοικητικούς, Επιχειρηματίες, αλλά και απλούς Πολίτες, που διαθέτουν τον κοινό νου, είναι ηθικοί, έντιμοι και που αγαπάμε την πόλη μας, προσπαθούμε να φέρουμε την σωστή ανάπτυξη και πρόοδο στη N. Iωνία.

Μαζί με αυτά τα άτομα δημιουργήσαμε τον ΟΜΙΛΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ και προχωράμε στην Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ν. Ιωνίας

Σε ηλικία δεκαεννέα ετών άκουσα για πρώτη φορά από τα χείλη της Βουρλιώτισσας μητέρας της γυναίκας μου, ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ».

Ο λόγος αυτής της υπέροχης και αυτοδημιούργητης Βουρλιώτισσας, αδελφής των Βασίλη και Αντώνη Κατημερτζόγλου, που το 1930 έκτισαν τον πρώτο φούρνο της Ν. Ιωνίας στην συμβολή των οδών Μ. Ασίας και Αλατσάτων σηματοδότησε την ζωή μου.

Η γυναίκα μου και εγώ με σύνθημά μας « ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ» μαζί με τους φίλους μας από τον «ΟΜΙΛΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» προχωράμε, χωρίς να ακούμε τους ΔΗΘΕΝ της Ν. Ιωνίας, που θέλουν ο Δήμος της Ν. Ιωνίας να βουλιάζει στην μιζέρια και την κακομοιριά.

Διαφωνήσαμε με την επιλογή της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ν. Ιωνίας και κατά την πρώτη Κυριακή στηρίξαμε τον έντιμο συμπολίτη μας κ. Ν. Κουκουλάρη ως υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας.

Για την δεύτερη Κυριακή σας καλέσαμε να στηρίξετε την κ. Δ Θωμαΐδου και πιστεύουμε, ότι αποδεχθήκατε την πρόσκλησή μας.

Παράλληλα στηρίξαμε την υποψηφιότητα του κ. Γ. Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής και τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στις Βουλευτικές Εκλογές στηρίξαμε, όσους εκ των υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ., που άκουσαν τις επισημάνσεις μας σχετικά με την εσφαλμένη επιλογή της ΔΗΜ.ΤΟ για την στήριξη, ως υποψηφίου Δημάρχου Ν. Ιωνίας ατόμου το οποίο δεν εγκρίναμε.

Δεν εγκρίναμε το συγκεκριμένο άτομο, διότι η προϊστορία του δεν μας έπεισε πως είναι θα ήταν κατάλληλος Δήμαρχος, αφού πιστεύουμε στην ρωμαϊκή παροιμία που λέει, ότι: «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι ηθική, αλλά και να αποδεικνύει τούτο».

Οι Εκλογές τελείωσαν, ο Ελληνικός Λαός εξέλεξε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό, τον κ. Γιώργο Πατούλη, ως Περιφερειάρχη Αττικής και την κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ως Δήμαρχο Ν. Ιωνίας.

Ο  «ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» στηρίζει και συνεργάζεται με την ως άνω τριάδα.

Με το Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε στις 19.9.2019 σας ενημερώσαμε για την συνάντηση του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΟΥΛΗ με την Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ και για την εν συνεχεία ενημέρωση του κ. Περιφερειάρχη, ο οποίος έδωσε εντολή στην κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα, να συναντηθεί με την Δήμαρχο και εμένα.

Η κ. Λουκία Κεφαλογιάννη μόλις την ενημερώσαμε, κίνησε αμέσως όλες τις διαδικασίες, τις οποίες πληροφορηθήκατε από τον τοπικό τύπο και ήδη άρχισε να υλοποιείται η εκτέλεση του αντιπλημμυρικού έργου, που έξι μήνες είχε τελματώσει, εξ αιτίας της αδιαφορίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής της Ν. Ιωνίας, αλλά και της κ. Δούρου, την οποία είχαμε οχλήσει πάρα πολλές φορές .

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για τα ανεδαφικά και άστοχα σχόλια και επισημάνσεις κάποιων από τους στενόμυαλους, μεμψίμοιρους και κοντόφθαλμους συμπολίτες μας, που δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν την τύχη τους, αφού το ένα τους μυρίζει και το άλλο τους βρωμάει και απλά επικρίνουν χωρίς να προβαίνουν τεκμηριωμένες και σωστές προτάσεις.

Αυτούς τους προσχηματικά διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας τους πληροφορώ, ότι ο «ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» ενημέρωσε τους κ.κ. Πατούλη και Λ. Κεφαλογιάννη, οι οποίοι αμέσως έδωσαν εντολή στον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο, για τα Θέματα Παιδείας.

Κατά τις επόμενες ημέρες ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος θα συναντηθεί με την Δήμαρχο κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα και τις ανάγκες των σχολικών κτιρίων και νηπιαγωγείων και να δρομολογηθεί η αντιμετώπισή τους.

Τέλος ο «ΟΜΙΛΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» προσπαθεί να πείσει την Κεντρική Διοίκηση προκειμένου τα ιατρεία του ΙΚΑ να επανέλθουν στην περιοχή που λειτουργούσαν από την δεκαετία του 1950, όπως πάρα πολύ σωστά το ζητά συνεχώς από το 2010 η δημοτική παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και ο Σύλλογος των Συνταξιούχων του ΙΚΑ.

Σύνθημά μας είναι «ΘΕΛΟΥΜΕ και ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ως Δημότες Νέας Ιωνίας και σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, έχουμε την υποχρέωση να προασπίζουμε την εφαρμογή των Νόμων και του Συντάγματος, οπότε αυτοδικαίως όλοι οι Έλληνες Πολίτες είμαστε Θεσμικοί Φορείς.

Με εκτίμηση
Ο επικεφαλής του «ΟΜΙΛΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ»

Μιλτιάδης Ι. Καυκαλέτος
Φαρμακοποιός – Επιχειρηματίας
Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ