Παν. Μανούρης: Γιατί δεν συμμετέχουμε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο

Η Δημοτική Αρχή επιμένει να κινείται εξωθεσμικά.

Μετά το φιάσκο της προσπάθειας να φέρει ουσιαστικά δια περιφοράς ως κατεπείγον ένα θέμα που έχει έρθει στον Δήμο από τις 24 Δεκεμβρίου (έχουν ήδη γίνει από τότε δυο Δ.Σ), μας έστειλε σήμερα 6 ώρες πριν – άκουσον άκουσον – πρόσκληση για απόψε το βράδυ στις 19.00.

Η κ. Δήμαρχος δεν σηκώνει τηλέφωνο να μας ενημερώσει από εμπάθεια και επιτίθεται συνεχώς με προσωπικές επιθέσεις. Θα μπορούσα να της εξηγήσω ότι τρέχει χωρίς νόημα διότι το θέμα θα λυνόταν σε κανονική συνεδρίαση, άλλα αυτά προϋποθέτουν να σηκώσει το τηλέφωνο και να επικοινωνήσει με τον κάθε επικεφαλής, κάτι που θεωρεί προσβλητικό όπως φαίνεται για το μεγαλείο της.

Αφού διέλυσε τις Υπηρεσίες και έφτασε χωρίς λόγο στο παρά πέντε για να διεκδικήσει ένα πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας θέλει να κάνουμε τα στραβά μάτια και να θεωρήσουμε κατεπείγον το θέμα.

Ταυτόχρονα ανεβοκατεβάζει σημαίες και φτιάχνει το Δημαρχιακό “Μέγαρο” λες και οι ανάγκες της πόλης ξεκινούν από τη βελτίωση της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ εικόνας του Δημαρχείου.

Εμείς δεν θα παραβρεθούμε στην παράτυπη συνεδρίαση του Δ.Σ. και καλούμε την Δήμαρχο να συνέλθει γρήγορα από την έπαρση που την διακατέχει απέναντι σε όλη την Αντιπολίτευση και να σταματήσει τους “κλαυθμούς και οδυρμούς” και τις προσπάθειες να διχάσει τους πολίτες σε θρησκευόμενους και μη.

Τέλος λοιπόν στην υποκρισία.

Θα μας βρείτε αρωγούς σε νόμιμες προσπάθειες για το καλό των συμπολιτών μας αλλά και απέναντι στην μισαλλόδοξη στάση σας που δημιουργεί εντάσεις με στόχο να καλυφθεί η προσωπική σας πολιτική ανεπάρκεια.

Για την Παράταξη Δημιουργία Αλληλεγγύη
Ο επικεφαλής Παναγιώτης Μανούρης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ