Παραδοσιακοί χοροί από τον Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας

Το βράδυ της Δευτέρας (10/6), στο ανοιχτό θεατράκι της Πλατείας Μακελαράκη στον Περισσό, πραγματοποιήθηκε η τελική εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών του Εργαστηρίου Χορού «εν χορώ» του Ο.Π.Α.Ν., παρουσία πλήθους Iωνιωτών και Ιωνιωτισσών, οι οποίοι απόλαυσαν τα χορευτικά τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων σε χορούς από όλη την Ελλάδα, πιστοποιώντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον τομέα αυτόν στον Δήμο Νέας Ιωνίας.


Ο κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
Χαιρετίζοντας την όμορφη αυτή εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», κ. Σπύρος Αμανατίδης, είπε μεταξύ άλλων πως: «Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν., σας καλωσορίζουμε στην τελική εκδήλωση παραδοσιακών χορών, με τίτλο: «Ταξίδι στην παράδοση» κι ακόμη ανέφερε πως: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Αλλά θα ήθελα ιδιαίτερα κι από καρδιάς να ευχαριστήσω τις δύο καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής: Ρία Πατσιά και Δήμητρα Μελά, που ακούραστα και μεθοδικά στηρίζουν τα τελευταία χρόνια τα προγράμματα παραδοσιακών χορών. Θα επιθυμούσα η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή να συνεχίσει το έργο αυτό, που με τόσο κόπο ξανά στήσαμε. Να το συνεχίσει και από καρδιάς της εύχομαι να το πάει καλύτερα από μας. Καλό καλοκαίρι σε όλους, με υγεία, δύναμη, κουράγιο και πίστη για καλύτερες μέρες.».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αμέσως μετά, ξεκίνησε το καλλιτεχνικό χορευτικό πρόγραμμα, με τους μικρούς και τους μεγάλους χορευτές των τμημάτων του Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων θεατών, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε μεταξύ άλλων: την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών κ. Χρήστο Χατζηιωάννου, την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» και επόμενη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και υπεύθυνο πολιτιστικών δράσεων του Ο.Π.Α.Ν. κ. Δημήτρη Γεωργούδη.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ