Παραίτηση Κ. Κρέτση από το Δ.Σ. του Πηνελόπειου

Ν. ΙΩΝΙΑ, 28/02/2020

ΑΠΟ
ΚΡΕΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Δ.Σ ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Κα ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Κα ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΡΙΑ

Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις στο ΔΣ του Πηνελοπείου. Όπως γνωρίζετε τα δυο μέλη του ΔΣ ορίζονται από το δήμο και η θητεία είναι τριετής. Η θητεία μας έχει λήξει από τον Μάιο του 2019 αλλά λόγω των δημοτικών εκλογών και την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής με απόφαση του ΔΣ του Πηνελοπείου πήραμε παράταση μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Με έγγραφο του Πηνελοπείου ιδρύματος στις 20/11/2019 που κατατέθηκε στο Δήμο Νέας Ιωνίας και αριθμό πρωτοκόλλου 34092-20/11/2019 περιγράφει για την σύνθεση του ΔΣ και ζητάει τις περαιτέρω ενέργειες του δήμου.

Μετά τα παραπάνω η Προέδρος του ΔΣ και εντελώς αναίτια σταμάτησε να με καλεί στα ΔΣ του ιδρύματος χωρίς να εξηγεί τους λογούς και καλούσε κατά επιλογήν.

Για τους λογούς αυτούς δηλώνω την παραίτηση μου από το ΔΣ του Πηνελοπειου Ιδρύματος και ζητώ από την Δημοτική αρχή άμεσα την αντικατάσταση μου ώστε να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Πηνελοπειου ιδρύματος για το έργο που προσφέρει στην πόλη μας.

Ύστερα από την εξαετή παρουσία μου στο Πηνελόπειο Ίδρυμα πιστεύω ότι προσέφερα και εγώ με τις δυνάμεις μου και τα καθήκοντα που μου αναλογούσαν και χωρίς ποτέ να παρεμβαίνω στο παιδαγωγικό έργο του προσωπικού  στην καλή λειτουργεία του Σταθμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διευθύντρια του Πηνελοπειου αλλά και όλο το προσωπικό για την συνεργασία και να τους συγχαρώ για την δουλειά και τις άψογες υπηρεσίες που προσφέρουν  στα παιδιά της πόλης μας.

Με εκτίμηση
Κρέτσης Κωνσταντίνος

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ