Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής (26/06)

ΑΘΗΝΑ 29/6/2019

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 034

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας να πάρουν μαζικά μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26 του Ιούνη στις 1:30 το μεσημέρι μπροστά στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της 3Κ, ο εμπαιγμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Οι επιτυχόντες συνάδελφοι δεν γνωρίζουν πότε και κυρίως γιατί δεν μπορούν άμεσα να τοποθετηθούν στις θέσεις εργασίας. Ένας νέος κύκλος αγωνίας και μαζέματος δικαιολογητικών αρχίζει για αυτούς, ενώ η πλειοψηφία των δημοτικών αρχών σφυρίζουν αδιάφορα.

Από την άλλη όσοι βρίσκονται έξω από τους τελικούς πίνακες αλλά και οι συνάδελφοι παρατασιούχοι που παραμένουν με δικαστικές αποφάσεις πετιούνται στην ανεργία από τις δημοτικές αρχές όπως της Νέας Ιωνίας που προχώρησε στην απόλυση 23 συναδέλφων, της Καλλιθέας 46 , της Νέας Σμύρνης 31 και ο κατάλογος όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ από την πρώτη μέρα είχε ξεκαθαρίσει ότι η 3Κ δεν μπορούσε να λύσει το τεράστιο ζήτημα της υποστελέχωσης και εντατικοποίησης της εργασίας στον τομέα της καθαριότητας, ούτε και να μειώσει τα διαρκώς αυξανόμενα εργατικά ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά.

Το θέμα μας αφορά όλους μόνιμους, αορίστου, συμβασιούχους. Γνωρίζουμε πολύ καλά και τις κατευθύνσεις της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και τη μεθοδολογία της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των δημάρχων. Απαξιώνουν τις υπηρεσίες προκειμένου να τις χαρίσουν στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ σταθερά έβαζε το ζήτημα της μετατροπής όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε διαδικασία απόλυσης. Η κυβέρνηση τώρα να πάρει την απόφαση και να προχωρήσει:

Στην άμεση πρόσληψη των επιτυχόντων στην 3Κ

Στην μετατροπή όλων των συμβάσεων από Ορισμένου σε Αορίστου Χρόνου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ