Παρουσιάστηκαν στη Νέα Ιωνία οι υποψήφιοι βουλευτές του Βορείου Τομέα του ΚΙΝ.ΑΛ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (28/6), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, η Τοπική Οργάνωση Νέας Ιωνίας του Κινήματος Αλλαγής διοργάνωσε προεκλογική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Kινήματος, στη διαφοροποίησή του σε σχέση με τα αντίστοιχα προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και στις προοπτικές του ΚΙΝΑΛ στην μετεκλογική περίοδο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και απεύθυναν πολιτικό χαιρετισμό υποψήφιοι βουλευτές του Βόρειου Τομέα της Β΄ Αθηνών του ΚΙΝ.ΑΛ., ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τους κ.κ. Μάκη Παπαμαργαρίτη, Κατερίνα Δορυφόρου, Δημήτρη Στάμου, Μόσχο Κορασίδη και Κωνσταντίνο Φουτζόπουλο.

Επιπλέον, οφείλουμε να αναφέρουμε πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο πρώην υπουργός και πρώην Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Γιάννης Χαραλάμπους, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης («Δύναμη προοπτικής»), Γιάννης Λαζαρίδης (και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ.), Μιλτιάδης Καναβός και Βασίλειος Χριστοδούλου («Δημιουργία Αλληλεγγύη»).

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν τα μέλη της Συντονιστικής του ΚΙΝΑΛ, ο Γραμματέας, Παναγιώτης Δεστούνης, ο Αν. Γραμματέας, Παναγιώτης Παπαλυμπέρης και η Υπεύθυνη Οργανωτικού, Βασιλική Μελέτη.

Παναγιώτα Σούγια

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ