Πλησιάζει το 3ο Ηρακλειώτικο καρναβάλι – Δηλώσεις συμμετοχής

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το 3ο Ηρακλείωτικο Καρναβάλι πλησιάζει… Δηλώστε συμμετοχή!

Το Ηρακλείωτικο Καρναβάλι έρχεται και πάλι στο Ηράκλειο Αττικής για να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και να ενώσει την πόλη σε μια μεγάλη γιορτή. Φέτος, 3η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται από τον Δήμο, το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και των ομάδων των καρναβαλιστών επί της λεωφόρου Ηρακλείου.

Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα που, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν το Καρναβάλι μέσα από την παρέλαση και όχι μόνο ως απλοί θεατές. Μοναδική προϋπόθεση το κέφι, η διάθεση για… ξεφάντωμα και το μασκάρεμα. Από εκεί και πέρα, όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην παρέλαση μπορούν να το κάνουν:

  • είτε ως ομάδα, σχηματίζοντας ένα ενιαίο, αυτόνομο γκρουπ με κοινό θέμα και στολές,
  • είτε ατομικά και θα τους προταθούν υφιστάμενες ομάδες στις οποίες μπορούν να ενταχθούν (από τους συλλόγους, τους φορείς και τα σχολεία της πόλης που ήδη ετοιμάζουν την παρουσία τους).

Και για τις δύο περιπτώσεις, οι συμμετοχές πρέπει να δηλωθούν στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον 1ο όροφο του δημαρχείου, τηλεφωνικά στο 2132000103 ή μέσω mail στο politistiko@iraklio.gr

«Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε δειλά δειλά το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι για να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Από την πρώτη κιόλας διοργάνωση ο κόσμος το αγάπησε και το αγκάλιασε σε τέτοιο βαθμό που, κάθε χρόνο πια, προσπαθούμε να το μεγαλώνουμε όλο και πιο πολύ. Έτσι και φέτος, σας καλώ να ενωθείτε μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ