Πραγματοποιήθηκε η γιορτή Χριστουγέννων της Α.Ε. Ελευθερούπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Α.Ε Ελευθερούπολης πραγματοποίησε την γιορτή των Χριστουγέννων με μεγάλη επιτυχία, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων Arxontiko Gallery Καποδιστρίου 116, Φιλοθέη.

Η εκδήλωση μας περιλάμβανε για τους μικρούς μας φίλους, δημιουργική απασχόληση – σε διαμορφωμένο παιδότοπο με αγωνιστικές δοκιμασίες “survivor” με την παρουσία ξωτικών, face painting, zumba, ενώ την εκδήλωση έκλεισε “ο Άγιος Βασίλης” που μοίρασε άφθονα δώρα σε όλα τα παιδιά.

Οι ενήλικες φίλοι του συλλογου μας, διασκέδασαν μέχρι αργά με ζωντανή μουσική από τερταμελή ορχήστρα, ενώ πλούσιο μενού περίμενε αυτούς και τα παιδιά.

Ευχαριστούμε ολα τα μέλη και τους φίλους της ομαδας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας, που στέφθηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία αφού όλοι διασκέδασαν και χάρηκαν την γιορτή.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η δήμαρχος νέας Ιωνίας κυρία Δέσποινα Θωμαϊδου, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Χάρης Λάμπρου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής “Δημιουργία – Αλληλεγγύη” Σωτήρης Σκευοφύλακας, Γιώργος Τσιακαλάκης, Βασίλης Χριστοδούλου και το μέλος της παράταξής και πρώτη επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Τσομπανίδου.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ