Προκάτ από τη δημοτική αρχή για τη στέγαση των νηπιαγωγείων

Να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα ανακούφισης του λαού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις επανειλημμένες εισηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο για τη στέγαση των νηπιαγωγείων και τις συνεχείς παλινωδίες της απέναντι στο μεγάλο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νηπιαγωγεία της πόλης, η κα Θωμαΐδου βρήκε τη λύση!

Αφού στην αρχή προσπάθησε να μετακινήσει από τον Περισσό στην Αλσούπολη 4χρονα παιδάκια (!!!) και δεν της πέρασε, στη συνέχεια, προτείνοντας να παραμείνει η κατάσταση ως έχει, πάλι με μετακινήσεις νηπίων, κάτι που της πέρασε με τη στήριξη των παρατάξεων Μανούρη-Γκότση-Κουκουλάρη, ζήτησε την έγκριση επιτροπής καταλληλότητας για την εύρεση χώρων προς μίσθωση για τη στέγαση των νηπιαγωγείων.

Τελικά, όμως, κατέληξε να προχωρήσει στην προμήθεια τριών «οικίσκων» (!!!) που θα τοποθετηθούν στους …ανύπαρκτους προαύλιους χώρους των 7ου και 9ου Νηπιαγωγείων (το 9ο δεν έχει καν δικό του κτίριο, καθώς φιλοξενείται στον 2ο Παιδικό Σταθμό), για να στεγαστούν τα τμήματα και τα παραρτήματα που έχουν δημιουργηθεί στα συγκεκριμένα νηπιαγωγεία.

Το θράσος και η κοροϊδία σας απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο, στις νηπιαγωγούς και τους γονείς, κα Θωμαΐδου, δεν έχουν όρια! Έπρεπε το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει 3 φορές για το ίδιο θέμα, για να καταλήξετε τελικά να φέρετε στην οικονομική επιτροπή του Δήμου να εγκρίνει αυτό που, όπως φαίνεται, εξαρχής προσανατολιζόσαστε;;; Και ας διαβεβαιώνατε αριστερά και δεξιά και σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλετε σε προκάτ τα νήπια!

Όπως, όμως, αποδεικνύεται το ψέμα και η κοροϊδία έχουν κοντά ποδάρια! Δεν είχατε σκοπό να βρείτε χώρους για να λύσετε το πρόβλημα της σχολικής στέγης! Όλη η προηγούμενη τακτική σας ήταν για να ρίξετε στάχτη στα μάτια των δημοτών.

Ο λαός της Νέας Ιωνίας σάς έχει μάθει πια και δεν μπορείτε να παίξετε με τη νοημοσύνη του.

Οι μαθητές μας, τα νήπια και τα προνήπια έχουν δικαίωμα στη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή στο Δημόσιο Σχολείο και το κράτος είναι υποχρεωμένο να την παρέχει δωρεάν. Υπερασπιζόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες τους με τους σωστούς όρους και τις προϋποθέσεις, που σήμερα το 2020 μπορούν να ικανοποιηθούν, έτσι ώστε σχεδιασμένα το κάθε παιδί προσχολικής ηλικίας να έχει μία θέση σε σύγχρονο, ασφαλές κτίριο, με όλο το μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, με υποδομή και μέσα που θα υποστηρίζουν την παιδαγωγική πράξη.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ