Προληπτικά τεστ στον Δήμο Νέας Ιωνίας από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                                    
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 13/5/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προληπτικά τεστ σε εργαζόμενους του Δήμου Νέας Ιωνίας από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ

Τριήμερη επίσκεψη σε δομές του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε κινητές μονάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κάνοντας προληπτικά τεστ σε εργαζομένους που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες.

Την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, το πρόγραμμα μοριακών ελέγχων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας όπου ελέγχθηκαν 80 εργαζόμενοι παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτη Βλασσά και της Προϊσταμένης Φωτεινής Παπαδοπούλου.

Την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 το αρμόδιο κλιμάκιο μετέβη στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος όπου ελέγχθηκαν 80 εργαζόμενοι παρουσία της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελικής Σακκαλόγλου.

Τέλος, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ προχώρησε σε προληπτικά τεστ στο Δημαρχείο όπου ελέγχθηκαν 80 εργαζόμενοι, παρουσία της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου και του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Κουλούρη.

Σημειώνεται ότι και τις τρεις ημέρες ο αριθμός των ελέγχων ήταν προκαθορισμένος από τον ΕΟΔΥ. Τα αποτελέσματα από τα δείγματα που συλλέχθηκαν θα ανακοινώνονται μετά το πρώτο 48ωρο από τον έλεγχο.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, για την καλύτερη δυνατή προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ