Πρωτοβουλία της Ε.Α.Ε. για την αγορά μασκών

Αξιότιμοι κύριοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και την προσπάθεια της να συλλέξει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για την αγορά Ειδικών Προστατευτικών Μασκών για τους ογκολογικούς ασθενείς που τις έχουν σήμερα ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Το Ενιαίο Παράρτημα Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια και όποιος επιθυμεί να δωρίσει ανάλογο με την δυνατότητα του ποσόν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΑΕ https://cancerhellas.org/ για τον σκοπό αυτό. Ηδη υπάρχει θετική ανταπόκριση των Ελλήνων και αυτό μας συγκινεί ιδιαίτερα.

Στην προσπάθεια αυτή δεν είμαστε μόνοι. Το ThatFeeling.gr στηρίζοντας την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία διοργανώνει έναν διαγωνισμό με σκοπό τα χρήματα που θα συλλεχθούν να δοθούν για αγορά ειδικών προστατευτικών μασκών για τους ογκολογικούς ασθενείς. Αγόρασε όσες περισσότερες συμμετοχές και κέρδισε είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑΕ είτε μέσω της ιστοσελίδας του Thatfeeling https://thatfeeling.gr

Αγόρασε συμμετοχές και γίνε εσύ ο τυχερός που θα γνωρίσει από κοντά τον Αρχηγό της Εθνικής του Euro 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη και απόκτησε την αυθεντική φανέλα του Euro 2004 με το νούμερο 7, τον Κώστα Κατσουράνη ή τον Γιώργο Καραγκούνη και απόκτησε την αυθεντική φανέλα τους  Euro 2004, ή την Τζένη Μελιτά και ζήσε την διαδικασία γυρίσματος ενός YouTube video! Τα χρήματα θα διατεθούν για την στήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας. Η καμπάνια λήγει σε λίγες μέρες! Πρόλαβε την συμμετοχή σου σήμερα και στήριξε τους συνανθρώπους σου που το έχουν ανάγκη! Βίντεο σχετικά με τις παραπάνω πρωτοβουλίες υπάρχουν δημοσιευμένα τόσο στην ιστοσελίδα της ΕΑΕ όσο και στο ThatFeeling.καθώς και στην σελίδα  στο f/b του Ενιαίου παραρτήματος  Ν.Ι.Φ.ΗΜ της Ε.Α.Ε .

Με εκτίμηση 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ της Ε.Α.Ε 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ