Προβλήματα σε πλατεία & παιδική χαρά στα Πευκάκια, της Μ. Συροπούλου

Πλατεία και Παιδική χαρά μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Η παιδική χαρά που ακόμα δεν έχει πιστοποιηθεί και τα παιχνίδια τρίζουν ήδη επικίνδυνα. Στον περιβάλλοντα χώρο και η πρώην αλλά δυστυχώς και η νυν δημοτική αρχή αδιαφορούν για την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες έκοψαν τα χορτάρια που είχαν σκεπάσει στην πραγματικότητα το γυμναστήριο και το Γυμνάσιο αργοπορημένα μετά από παράπονα δεν ασχολήθηκε η δημοτική αρχή με τίποτα άλλο στο χώρο.

Το ανοιχτό γηπεδάκι μέσα στα σκουπίδια. Κανείς δεν μπαίνει να καθαρίσει. Μια κολώνα που έχει πέσει από τη θέση της φράζει τη δίοδο και παιδιά πρέπει να την πηδάνε για να περάσουν. Μια τεράστια τρύπα που κινδυνεύουν παιδιά να σκοτωθούν δίπλα στην παιδική χαρά κλεισμένη πρόχειρα με καδρόνια. Μάρμαρα σπασμένα…. Μαχαίρια αν πέσει κάτω παιδί. Βρωμιά βρωμιά βρωμιά παντού αφού δεν έχει πλυθεί ποτέ η πλατεία.

κ. Δήμαρχος και κ. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος τα έχουμε ξαναπεί…. Βάψτε όλο το δήμο ότι χρώμα θέλετε.. Αλλά σας παρακαλούμε πρώτα ασχοληθείτε με την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας. Δεν είναι δικά σας παιδιά και ίσως γι αυτό δεν νοιάζεστε αλλά είναι δικά μας και θέλουμε να περνάνε όμορφα με τους φίλους τους χωρίς να υπάρχει κίνδυνος γι΄ αυτά… Αν δεν το πράξετε θα αναλάβουμε οι κάτοικοι με υπογραφές και θα πάρει άλλη έκταση το πρόβλημα. Αγανακτήσαμε!!!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ