Ψήφισμα του Α.Γ.Σ. “Ανατολή” για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στον Περισσό

National Bank of Greece- Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Ο Α.Γ.Σ. “Ανατολή Νέας Ιωνίας” με ψήφισμά του αποφάσισε να συνδράμει στην κοινή προσπάθεια της αντίδρασης και αντίστασης στο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής τράπεζας στον Περισσό.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»
ΕΔΡΑ: ΧΑΛΚΗΣ 2 – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ,
TK 14232,Τηλ.: 2102772423
e-mail: ags.anatoli.stivos@gmail.com
www.ags-anatoli.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2020, μετά την πληροφορία ότι κλείνει το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Περισσού, αφού συζήτησε το θέμα αυτό, το οποίο ακούστηκε ως πολύ περίεργο και εντελώς αντιεπαγγελματικό και αντικοινωνικό, αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την αντίθεσή της με το παρόν ψήφισμα, το οποίο συντάχθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευση και έχει ως ακολούθως:

Εμείς τα μέλη του ιστορικού Συλλόγου Στίβου με την επωνυμία Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΊΑΣ, εκφράζοντας όλα τα μέλη μας, δηλώνουμε ότι δεν πρέπει να κλείσει αυτό το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο κάλυπτε τις τραπεζικές ανάγκες όλου του Περισσού, των πλέον των ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ κατοίκων.

Διαμαρτυρόμαστε για την εντελώς αψυχολόγητη απόφαση της Εθνικής Τράπεζας, η οποία εν μέσω πανδημίας και εορτών, θα προσθέσει, εφ’ όσον υλοποιηθεί, ένα δυσβάστακτο βάρος, το οποίο θα συνταράξει το επαγγελματικό και οικογενειακό κοινό.

Εμείς, ως αθλητικό σωματείο στίβου, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε ΤΙΜΙΑ, με μόνο κίνητρό μας την επίτευξη του στόχου μας και θα αγωνισθούμε για την αποτροπή του κλεισίματος.

Πρέπει να ματαιωθεί κάθε τέτοια απόφαση της Εθνικής Τράπεζας και οι Επίσημες Εποπτεύουσες Αρχές υποχρεούνται να επιληφθούν άμεσα, για την αποτροπή παρόμοιων αποφάσεων στο προσεχές μέλλον.

Το παρόν ψήφισμα να κοινοποιηθεί προς όλα τα μέσα ενημέρωσης, τη Δημοτική Αρχή της Ν. Ιωνίας και σε κάθε άλλο αποδέκτη, ο οποίος πρέπει να δείξει το σχετικό ενδιαφέρον.

Νέα Ιωνία 6 Δεκεμβρίου 2020

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ευάγγ. Βασιλείου

Ο Γενικός Γραμματέας
Νικ. Κοντουδάκης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ