Σε αγωνιστικό κλίμα έκοψε την πίτα του το ΚΚΕ Νέας Ιωνίας

Παρουσία μελών και φίλων τους, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο Παναιτώλιο στις 20/1, έκοψαν την πίτα τους οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ Ν. Ιωνίας.

Στην εκδήλωση μίλησε ο γραμματέας του Βορείου τομέα του ΚΚΕ κ. Νίκος Σταματόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην πολεμική ένταση που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας και κάλεσε σε οργανωμένη πάλη για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το ΝΑΤΟ/Ε.Ε. Ο ομιλητής ζήτησε να κλείσει η βάση της Σούδας, ενώ κατήγγειλε τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης σ’ αυτό τον τομέα και κάλεσε σε παλλαϊκό συλλαλητήριο τη μέρα που θα ψηφίζεται στη Βουλή η συμφωνία για τις Αμερικανικές βάσεις.

Ο κ. Σταματόπουλος αναφέρθηκε στον ενεργειακό πλούτο της ευρύτερης περιοχής μας που «μετατρέπεται από ευχή σε κατάρα φέρνοντας την περιοχή μας στη δίνη ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών», όπως χαρακτηριστικά είπε. Στη συνέχεια μίλησε για το χτύπημα των λαϊκών δικαιωμάτων από την παρούσα και την προηγούμενη κυβέρνηση και κάλεσε τον λαό να αντισταθεί με την οργανωμένη πάλη του μέσα από μια ευρεία κοινωνική συμμαχία. «Το καπιταλιστικό σύστημα σαπίζει και έχει συγκεκριμένα όρια ανέφερε», ενώ αναφέρθηκε στο σοσιαλιστικό όραμα εμπλουτισμένο από τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Ο κ. Σταματόπουλος έκοψε και την πίτα αφιερώνοντας κάθε κομμάτι της στις κατά τόπους οργανώσεις του ΚΚΕ στη Ν. Ιωνία, στην ΚΝΕ και στη δημοτική παράταξη «Λαϊκή συσπείρωση Ν. Ιωνίας» από την οποία διακρίναμε αρκετά στελέχη της, μεταξύ των οποίων τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Κατιμερτζόγλου (επικεφαλής), Τσουκαλά, Ματθαίου και Μποτζιόλη.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ