Σε αγωνιστικό κλίμα η κοπή πίτας των Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας

Δεξιά ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Αθανασίου

Την πίτα του έκοψε και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας & πέριξ στο Συνεδριακό κέντρο της Ν. Ιωνίας (12/01), ενώ είχε προηγηθεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση εν όψει εκλογών για νέο Δ.Σ. Ο χώρος κατάμεστος από μέλη του Συνδέσμου που διακρίνεται για τη δραστήρια συμμετοχή του στη διεκδίκηση των αιτημάτων των Συνταξιούχων. Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών συνταξιούχων οι οποίοι ενημέρωσαν τους απόμαχους της εργασίας για τις εξελίξεις σχετικά με την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και έθεσαν το αγωνιστικό πλαίσιο που πρέπει να ακολουθηθεί για να μπορέσουν αυτά να δικαιωθούν.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο αγωνιστής πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Αθανασίου ο οποίος περιέγραψε τους αγώνες που δίνει ο τοπικός Σύνδεσμος, την ενεργό παρουσία του στο γενικότερο συνταξιοδοτικό κίνημα και τέλος παρουσίασε τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Συνταξιούχοι σε τοπικό επίπεδο. Ο κ. Αθανασίου κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δυναμώσουν το σωματείο τους και να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ. και έκοψε την πίτα.

Διακρίναμε ανάμεσα στους παρόντες τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Ιωνίας», κ.κ. Κατιμερτζόγλου και Τσουκαλά, ενώ παρευρίσκοντο και πολλοί εκπρόσωποι εργατικών, επαγγελματικών και συνταξιοδοτικών σωματείων.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ