Σε εορταστικό κλίμα το παιδικό εργαστήρι πρωτοχρονιάτικων κατασκευών στον Ιωνικό Σύνδεσμο

Σε εορταστικό κλίμα λειτούργησε στον Ιωνικό Σύνδεσμο το Παιδικό Εργαστήρι Πρωτοχρονιάτικων Κατασκευών, που επιμελήθηκαν η υπεύθυνη της Θεατρικής Εθελοντικής Ομάδας Νέας Ιωνίας «Τα Αστεράκια» κ. Δέσποινα Γεωργαντζή και ο επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου κ. Τάκης Κωστιδάκης και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (30/12) το πρωί σε αίθουσα του «Ιωνικού».

Δεκάδες Ιωνιωτόπουλα συνδύασαν τη διασκέδαση με τη δημιουργική διάθεση, κατασκευάζοντας όμορφα στολίδια από ζύμη και πηλό, καλαίσθητες ευχετήριες κάρτες και όμορφα ημερολόγια για το 2020, τραγούδησαν τα κάλαντα με την ορχήστρα των νέων και αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η κ. Γεωργαντζή
Επίσης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η κ. Δέσποινα Γεωργαντζή ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που μαζευόμαστε στον Ιωνικό Σύνδεσμο εν όψει των εορτών. Κάναμε ήδη, πάλι εδώ, μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση την παραμονή των Χριστουγέννων και σήμερα θα πραγματοποιήσουμε την αντίστοιχη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση μαζί με τα παιδιά και τους γονείς τους, θα φτιάξουμε γούρια για τον καινούργιο χρόνο, ο κ. Κωστιδάκης θα βοηθήσει στο να φτιαχτούν ημερολόγια για τον Καραγκιόζη και πιστεύω ότι θα περάσουμε ωραία, όπως περάσαμε και στην προηγούμενη εκδήλωση πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα για τα παιδιά, καθώς όλες οι γιορτές είναι γι’ αυτά. Και γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να κάνουμε αυτή την όμορφη γιορτή και να περάσουμε ωραία. Καλή χρονιά σε όλους και καλά να περάσετε.».

Παναγιώτα Σούγια

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ