Σε γιορτινό κλίμα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α.Σ. “Ίκαρος Νέας Ιωνίας”

Σε χαρούμενο γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (22/12), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Ιωνιώτικου αθλητικού συλλόγου στίβου «Ίκαρος», παρουσία πλήθους μικρών παιδιών, μεγαλύτερων συναθλητών τους, καθώς και των γονιών τους, οι οποίοι διασκέδασαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, έφαγαν και παρέλαβαν όμορφα χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Ο κ. Σαλμάς
Την όμορφη αυτή εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του συλλόγου κ. Μανώλης Τζατζιμάκης, ενώ απευθύνοντας έναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Α.Σ. «Ίκαρος» Νέας Ιωνίας, κ. Χάρης Σαλμάς, είπε μεταξύ άλλων πως: «Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση να κάνουμε αυτή τη λιτή γιορτή για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω, επίσης, που επιλέξατε ν’ ανήκετε στην οικογένεια του «Ικάρου», παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Θα έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος για τους γονείς, που ενώ γνωρίζανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε σαν σύλλογος με το θέμα του γηπέδου, κάνατε την επιλογή να έρθετε κοντά μας. Αυτό μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει και υποχρεώσεις.», προσθέτοντας πως: «Θα ήθελα σήμερα, για όσους δεν το γνωρίζουν, και οι περισσότεροι φαντάζομαι ότι το γνωρίζουν, να πούμε ένα ευχάριστο νέο: Το θέμα του γηπέδου έχει περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, πηγαίνει προς επίλυση, και σύντομα η ομάδα θα έχει αυτό που της αξίζει και αρμόζει, και όπως πρέπει σαν ομάδα της Νέας Ιωνίας να έχουμε κι εμείς τον δικό μας χώρο, τις δικές μας ώρες, τα δικά μας αποδυτήρια, όπως όλοι οι σύλλογοι της περιοχής.

Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα παιδιά του Διοικητικού Συμβουλίου, που μετά από μακροχρόνια επίμονη και δύσκολη δουλειά καταφέρανε το παραπάνω. Και για την προσπάθειά τους, που κάνουν όλον αυτόν τον καιρό, για να μπορέσει ο σύλλογος να σταθεί όρθιος, να μπορέσει ο σύλλογος να έχει τις επιτυχίες που έχει κάνει και τους στόχους που έχουμε βάλει. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στους προπονητές μας, οι οποίοι κάθε μέρα στο γήπεδο δίνουν τη δική τους μάχη και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο των παιδιών μας.».

Επιπλέον, ο κ. Σαλμάς επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Επίσης, θα ήθελα να πω ότι έχουμε βγάλει και ένα ημερολόγιο για να υπάρχει και ένα ενθύμιο στα σπίτια μας, και για να μπορέσει και ο σύλλογος να καλύψει κάποια μικροέξοδα.» και ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Θα ήθελα να σας ευχηθώ εκ μέρους όλου του Δ.Σ.: Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, να είστε πάντα γεροί και δυνατοί, καλή πρόοδο στα παιδιά μας, καλή πρόοδο μαθητική και αθλητική, και εύχομαι κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί.».

Ο κ. Σκευοφύλακας
Κατόπιν, χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Σωτήριος Σκευοφύλακας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Για εμένα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή αυτή μετά τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε τα παιδιά σας, τα παιδιά όλων μας να καταφέρουνε κάτι το οποίο μέχρι πρότινος έμοιαζε ακατόρθωτο και πάρα πολύ δύσκολο. Κάτι το αυτονόητο. Να έχουνε δικαίωμα να αθλούνται ελεύθερα και μη έχοντας τα συνήθη προβλήματα, που μπορούνε να έχουνε κάποια παιδιά, τα οποία δεν έχουνε ούτε χώρο στέγασης, ούτε χώρο φύλαξης των πραγμάτων τους κ.τ.λ.. Εμείς, σαν παράταξη, και εγώ προσωπικά είμαι της άποψης, ως άνθρωπος ασχολούμενος με τον αθλητισμό πολλά χρόνια, ότι για όλα τα πράγματα και όλα τα προβλήματα υπάρχουνε λύσεις. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ακολουθείται και η σωστή στρατηγική από μέρους όλων εμάς, οι οποίοι ασχολούμαστε με το κομμάτι της πολιτικής (αν και δεν μου αρέσει αυτή η έννοια), να ακολουθούμε τη σωστή στρατηγική και να λύνουμε τα προβλήματα. Στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι ακολουθήσαμε τη σωστή στρατηγική. Λύθηκε το πρόβλημα αισίως για τον σύλλογο, αισίως γα τα παιδιά μας, και είναι κάτι το οποίο μας γεμίζει, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και λίγο πριν κλείσουμε το 2019, με μεγάλη χαρά και μεγάλη αυτοπεποίθηση για τα μελλοντικά σχέδια του αθλητισμού στον χώρο της Νέας Ιωνίας. Είναι μια μεγάλη επιτυχία συνολική. Εύχομαι, λοιπόν, από εδώ και πέρα να έχουμε μόνον χαρές ως σύλλογος. Και είναι ένας σύλλογος, ο οποίος είναι άξιος, έχει άξιους προπονητές, άξιους διοικούντες. Και να ξέρετε ότι κι εμείς, σαν άτομα προσωπικά, αλλά και ως παράταξη, θα είμαστε συνεχώς δίπλα στους λιλιπούτειους αθλητές. Καλά Χριστούγεννα και ό,τι επιθυμείτε.».

Ο κ. Δράκος
Ακολούθως, ο προπονητής κ. Άρης Δράκος και άλλα μέλη του συλλόγου αναφέρθηκαν στους στόχους του «Ίκαρου» και ευχήθηκαν για τις γιορτές, και αμέσως μετά τη σκυτάλη παρέλαβαν τα μικρά παιδιά (αλλά και τα μεγαλύτερα, μαζί με αρκετούς γονείς), μετατρέποντας την αίθουσα σε πίστα χορού και, φυσικά, δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές λιχουδιές, που αγάπη και μεράκι παρασκεύασαν και έφεραν στην εκδήλωση οι γονείς των παιδιών.

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ