Σε μια όμορφη, εορταστική εκδήλωση το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. έκοψε την πίτα του

Σε μια όμορφη εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/1), στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας, το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Χορωδία
Η βραδιά ξεκίνησε με τα μέλη της Μεικτής Χορωδίας του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας να τραγουδούν κάλαντα και παραδοσιακά εορταστικά τραγούδια, υπό τη Διεύθυνση της Μαέστρου κ. Καίτης Τσεκούρα.

 

Ο κ. Χριστοδούλου
Στη συνέχεια, την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Ξένια Παλιόγλου και αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ., κ. Λουκάς Χριστοδούλου, με την παράλληλη προβολή φωτογραφιών και βίντεο αναφέρθηκε στον πλούσιο απολογισμό των δράσεων του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ κατά τη διάρκεια του 2019 με κορυφαία στιγμή του έτους την επίσκεψή του ιδίου στη Σμύρνη ως εκπρόσωπος του δήμου μας, τη φιλοξενία από την πρόξενο της χώρας μας και την τελετή των Θεοφανείων στην προκυμαία της, μαζί με την ομάδα water polo του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης.


Ευλογία πίτας
Κατόπιν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδελφείας, Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλες και όλους για τη νέα χρονιά.

Κοπή πίτας
Επίσης, κομμάτια πρωτοχρονιάτικης πίτας έκοψαν και ευχήθηκαν κατά σειρά: η Αναπληρώτρια Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Αγγελική Σακκαλόγλου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Σωτήριος Σκευοφύλακας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη-21ος Αιώνας» κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, ο κ. Σπύρος Αμανατίδης ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του κ. Πατούλη κ. Βαρβάρα (Βάνα) Παπαδοπούλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ελένη Αλατσίδου, ο Πρόεδρος του Σωματείου των Απανταχού Ινεπολιτών-Κασταμονιτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» κ. Γιάννης Ηλιού εκ μέρους όλων των μικρασιατικών συλλόγων της πόλης, ο εκδότης και διευθυντής της καθημερινής εφημερίδας μας IONIANET.gr κ. Βασίλειος Μαγκαναδέλλης, καθώς και ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στον αείμνηστο Κώστα Τσοπανάκη.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ